Treetops Lodge & Wilderness Estate

De Treetops Lodge | Nieuw-Zeeland | TravelEssence
Locatie Rotorua
Ligging In het bos, In landelijk gebied
Uitzicht Vrij uitzicht
Sfeer Romantisch, Gezellig, Landelijk, Design, Kunst, Andrew says: a luxury lodge with a natural sphere
Overige Internet/WIFI beschikbaar
 
Duurzaamheid
PrijsindicatieVan € 390,- tot € 895,- p/n

De Treetops Lodge is een eersteklas luxe accommodatie, gelegen in de directe omgeving van Rotorua. De Treetops Lodge & Estate ligt midden in een schitterend gebied met bossen en dalen en is een van Nieuw-Zeelands meest unieke accommodaties. De elegante architectuur herinnert aan de tijd dat Nieuw-Zeeland nog een land was van pioniers. De gebruikte materialen, hout en steen, benadrukken de schoonheid en de eenvoud van deze unieke accommodatie.

De Treetops Lodge beslaat een terrein van ruim 1000 hectare. Op het terrein vindt u een inheems bos en wildreservaat, een zevental riviertjes met volop forellen, vier meren, meer dan 70 kilometer wandelpaden en speciale routes voor tochten per mountainbikers of 4x4. Er is gelegenheid om paard te rijden, en dat alles in een decor van volmaakte rust en schoonheid.

Kom genieten van onze bijzondere accommodatie, de droom van één man, John Sax, die een stuk paradijs heeft weten te creëren waarvan komende generaties kunnen genieten.

De kamers in de lodge

De Treetops Lodge & Wilderness Estate behoort tot de top van wat Nieuw-Zeeland te bieden heeft op het gebied van luxe lodges. Het grote verschil tussen Treetops en andere lodges is dat wij een omgeving hebben willen creëren waar met name gezinnen en groepen zich thuisvoelen.

Naast de villa’s, bedoeld voor echtparen of stellen, bieden wij accommodatie die uitermate geschikt is voor gezinnen en groepen. De Lodge Wing behoort tot de top op het gebied van luxe accommodatie, maar biedt tegelijkertijd die huiselijke sfeer waardoor u zich direct thuisvoelt.

De Lodge Wing is op basis van self catering, beschikt over een eigen volledig uitgeruste keuken, een ruime eet- en woonkamer en vier smaakvol ingerichte suites elk met eigen badkamer. Vanuit de woonkamer hebt u een riant uitzicht op het dal en uw privacy is gewaarborgd doordat er slechts één toegangsweg naar de rest van de lodge is en een aparte toegang naar de faciliteiten van de Estate.

Deze accommodatie is perfect voor gezinnen of groepen die prijs stellen op het gezelschap van reisgenoten in een gemeenschappelijke woonruimte, maar tegelijkertijd willen genieten van de privacy en de faciliteiten in hun eigen kamer.

De Lodge Wing is zowel geschikt voor reizigers die gesteld zijn op het gezelschap van anderen als voor hen die graag dicht in de buurt willen zijn van de voorzieningen in de lodge.

De villa’s

De villa’s bevinden zich op loopafstand van de lodge. Zij vormen een besloten eenheid temidden van ongerept bos of bieden uitzicht op de meren en het dierenleven van de Treetops Estate.

Deze accommodaties zijn smaakvol gemeubileerd en omvatten een slaapkamer, ruime badkamer met spabad, een luxueuze lounge met open haard en een kleine keuken.

Als gast van de Treetops Lodge & Estate bent u verzekerd van rust en puurheid. Als u er eenmaal kennis mee hebt gemaakt zult u niets liever willen dan terugkeren naar deze mooie, luxe en unieke locatie.