Akaroa Cottages

Akaroa Cottages | Nieuw-Zeeland | TravelEssence
OntvangstMegan & Kyle
Locatie Akaroa
Ligging In een klein stadje, In landelijk gebied
Uitzicht Zeezicht, Boszicht
Sfeer Gezellig, Landelijk, Natuur
Verzorging Inclusief ontbijt
Faciliteiten Kitchenette, BBQ, Restaurant op loopafstand
Overige Wasmachine beschikbaar, Internet/WIFI beschikbaar, Inclusief bedlinnen en handoeken, Inclusief schoonmaak
 
Duurzaamheid
PrijsindicatieVanaf € 130,-

Ontdek het meest oostelijke puntje van het Zuidereiland van Nieuw-Zeeland tijdens uw verblijf in een cottage of studio van Akaroa Cottages. Zoals de naam al doet vermoeden ligt de accommodatie in het historische plaatsje Akaroa. Samen met de zee en de bossen zorgt Akaroa voor een afwisselend verblijf.

Het uitzicht van Akaroa Cottage op het Zuidereiland van Nieuw-Zeeland De omgeving van Akaroa Cottages

De omgeving van Akaroa Cottages

Het is zo’n vijftien minuten lopen van Akaroa Cottages naar het dorpje Akaroa. Het eeuwenoude dorp staat bekend om de koloniale architectuur. Maar ook als het gaat om leuke winkels, cafés, restaurants en prachtige uitzichten op de haven bent u hier goed.

De stad Christchurch ligt op ongeveer anderhalf uur rijden. Christchurch is een historische Franse en Britse nederzetting, ontstaan op een vulkaan. Ook de sportieve aspecten komen in Christchurch aan bod. Zo kunt u er onder andere met dolfijnen zwemmen, een wildlife cruise maken en kajakken.

De studio met uitzicht van Akaroa Cottage op het Zuidereiland van Nieuw-Zeeland De studio van Akaroa Cottages

De studio’s en cottages

Akaroa Cottages heeft verschillende mogelijkheden qua verblijf. U kunt er voor kiezen of u wilt uitkijken op de Nieuw-Zeelandse bossen of liever op de haven en het omliggende platteland. Daarnaast kunt u kiezen voor een studio of een cottage. De cottages hebben een slaapkamer, twee slaapkamers of drie slaapkamers. Alle cottages hebben een open haard, een veranda of balkon en een kitchenette. Bij zowel de studio’s als de cottages verblijft u in rust door de natuurrijke tuin. Voor een Nieuw-Zeelandse barbecue neemt u plaats op het terras.

De slaapkamer van de drie slaapkamer cottage van Akaroa Cottage op het Zuidereiland van Nieuw-Zeeland De slaapkamer van de drie slaapkamer cottage