NZ review NL Jungschlager5
NZ review NL Jungschlager9
NZ review NL Jungschlager12
NZ review NL Jungschlager5
NZ review NL Jungschlager9
NZ review NL Jungschlager12

Angela en Ton in Nieuw-Zeeland

Wij hebben 35 dagen genoten van alle reisdagen. Van het prachtige land zelf, de afwisselende landschappen, de relaxte bevolking, de rust in het verkeer, de mogelijkheden om te wandelen (afstanden voor iedereen), de vele verschillende stranden...te veel om op te noemen.

Onderweg hebben we veel mensen ontmoet. Als je vraagt: 'Waar hebben jullie geboekt?' Zeggen ze allemaal: 'TravelEssence!' Ja natuurlijk, bij wie anders? En iedereen is even positief.

Een tussenstop van een extra nacht, in bijvoorbeeld Singapore, is echt een aanrader.

Goed geregeld

Onderweg hebben we eigenlijk geen behoefte gehad aan een rustdag, we waren veel te nieuwsgierig naar al het moois wat er te zien is. De overnachtingen waren telkens weer een bijzondere verrassing. Soms was in een B&B de kamer wat klein, maar daar stond dan weer een gezellige woonkamer en de hartelijkheid van de hosts tegenover. De ene locatie was nog leuker/mooier dan de andere. Super geregeld!

Deze waterval van 130 m hoog ligt aan de Punchbowl Walking Track bij Arthurs Pass
Te Matua Ngahere: een indrukwekkende Kauri boom in het Waipoua Forest

Never a dull moment!

De vooraf geboekte activiteiten waren allemaal fantastisch, ook al was het jammer dat we in Kaikoura geen walvissen of orka's hebben gezien. Onze 5.500 afgelegde kilometers gingen zonder problemen. Never a dull moment!

Noord of Zuid?

Of we voorkeur hebben voor het Noorder- of Zuidereiland? Ze zijn eigenlijk niet te vergelijken, dus een keuze daarin maken is onmogelijk. Maar één ding is zeker: we waren opzoek naar 'paradise' en....die hebben we gevonden!

Een poserende zeeleeuw
Bij de indrukwekkende Punakaiki Pancake Rocks

Een ervaring rijker

Het was een reis om nog lang van na te genieten! We zijn een mooie ervaring rijker. Wij vonden het heel prettig om onze reis samen te stellen met hulp/advies van TravelEssence. Onderweg hebben we veel mensen ontmoet. Je komt elkaar maar één keer tegen, omdat iedereen zijn eigen reis maakt. Als je vraagt: 'Waar hebben jullie geboekt?' Zeggen ze allemaal: 'TravelEssence!' Ja natuurlijk, bij wie anders? En iedereen is even positief.

De natuur in Nieuw-Zeeland is zó mooi!
Maar ook de steden zijn een bezoek waard