Nz tasman bay cottage outside winery view partner stays very comfortable
Nz tasman bay cottage bedroom winery view partner stays very comfortable

Een romantisch huisje voor wijnliefhebbers

Als u van wijn houdt dan bent u hier aan het juiste adres. Hier kunt u de middag doorbrengen met het proeven van lokale wijnen en tegelijkertijd genieten van het uitzicht op Mount Arthur en de Moutere-rivier. Daarnaast is het de perfecte plek om trekvogels te spotten.

Ontspan in een idyllische setting

Dit huisje was oorspronkelijk bedoeld als vakantiehuis voor gepensioneerden, maar is uiteindelijk gerestaureerd om gasten te kunnen ontvangen in een idyllische wijngaard omgeving. U kunt hier op uw gemak door de wijngaarden wandelen en binnen tien minuten staat u op het strand.

De liefde voor Nieuw-Zeeland, de passie voor wijn en de landelijke omgeving brachten de eigenaren naar deze plek

Uw hosts Karin en Achim waren gestrand op een vliegveld in het zuiden van Chili, toen ze de advertentie voor dit stuk land voorbij zagen komen. Het was liefde op het eerste gezicht en na een rondleiding besloten zij de sprong in het diepe te wagen. In 1998 richtten zij de wijngaard op en in 2003 bracht zij hun eerste wijn uit.

Ontdek de Tasman regio

De Tasman regio, gelegen op het noordelijke puntje van het Zuidereiland, staat bekend om zijn fijne klimaat en voor allerlei soorten activiteiten die u hier kunt doen zoals kajakken en fietsen, zeilen en wandelen. Op tien minuten rijden vindt u het kleine, bruisende dorp Mapua en op vijfendertig minuten rijden de stad Nelson. Hier vindt u een mix van cafés, restaurants, galerijen en winkels.

Meer zeer comfortabele accommodaties

Nieuw-Zeeland met uw partner

Ontdek meer over reizen met uw partner

Kom een stap dichterbij uw droomreis

Er is meer mogelijk dan u denkt!

Neem contact met ons op voor de beste tips en adviezen, of bezoek een van onze gratis online presentaties. Maak kennis met onze reisspecialisten en stel al uw vragen.