Nz wave watchers family very comfortable 5
Nz wave watchers retreat 1 family very comfortable
Nz wave watchers retreat 2 family very comfortable
Nz wave watchers family very comfortable 4

Een strandhuis aan de wilde westkust

Verblijf in een strandhuis aan de wild westkust van het zuidereiland, omgeven door tuinen en inheemse bossen. Geniet van het omringende natuurschoon en verken deze bijzondere plek. Wandel over het strand en door het regenwoud en verken de grotten in het Paparoa National Park. Beklim de rotsen bij de Punakaiki rivier en Bullock Creek Gorges. Punakaiki staat bekend om zijn zogenaamde Pancake Rocks - uniek rotsformaties die alleen te vinden zijn aan de Westkust van het Zuidereiland.

Avontuur voor het hele gezin

Ga op avontuur in de omgeving. Zo kunt u met het gezin gaan paardrijden. Strandritten waarbij u geniet van prachtig uitzicht over de westkust. Deze tochten zijn ideaal voor bijna alle leeftijden. U kunt ook een korte treinrit maken door het regenwoud, gloeiwormen zien oplichten in de grotten van Charleston, kajakken en wandelen.

Ervaar de Kiwi levensstijl

Wordt ‘s ochtends wakker door de golven die zachtjes tegen de kust slaan en kijk uit over de kleurrijke tuin met torenhoge bomen en palmen. Geniet samen van een typische Kiwi levensstijl. Dit betekent veel buiten zijn, genieten van wandelingen door de regenwouden of aan de kust een frisse duik nemen in de zee.

Meer zeer comfortabele accommodaties

Nieuw-Zeeland met familie

Ontdek meer over reizen met uw gezin

Kom een stap dichterbij uw droomreis

Er is meer mogelijk dan u denkt!

Neem contact met ons op voor de beste tips en adviezen, of bezoek een van onze gratis online presentaties. Maak kennis met onze reisspecialisten en stel al uw vragen.