Economy Class naar Australië

Economy Class naar Australië met Cathay Pacific | TravelEssence

In de Economy Class van Cathay Pacific vliegt u op een comfortabele manier naar Australië, om daar te beginnen aan uw rondreis. Ervaar de Aziatische gastvrijheid van het personeel van Cathay Pacific.

Stoelen in Economy Class

De stoelen van Cathay Pacific in Economy Class zijn comfortabel en kunnen tot 15 centimeter achterover. De hoofdsteun heeft zijvleugels die u kunt aanpassen voor een fijne houding voor uw nek en hoofd. De opbergruimte voor u heeft speciale ruimtes voor uw drankje, mobiele telefoon, pennen en bril. U vindt hier een aantal tijdschriften die u tijdens de vlucht kunt lezen.

De stoelen van Cathay Pacific Economy Class

Vliegen met Cathay Pacific naar Australië

Een culinair team bereidt voor u gezonde maaltijden, waarbij de nadruk ligt op verse groenten en vers fruit. U geniet van deze maaltijden onder het genot van een glas wijn of andere drankje.

Eten tijdens het vliegen met Cathay Pacific naar Australië

Gedurende de vlucht hoeft u zich niet te vervelen, u heeft namelijk een televisiescherm in de stoel voor u van 23 centimeter groot. Het entertainmentsysteem biedt de nieuwste films, televisieshows en muziek. Het meest actuele entertainmentprogramma voor uw vlucht, vindt u op de website van Cathay Pacific.

Bagage

Voor uw vlucht mag u maximaal één stuk van 7 kg aan handbagage meenemen. Daarnaast mag u nog een klein artikel meenemen, zoals een handtas, cameratas of kleine rugzak. De limieten voor uw ruimbagage liggen op maximaal twee stuks van samen maximaal 30 kg.

De bagagelimieten bij Cathay Pacific Economy Class kunnen veranderen. Voor de actuele bagagelimieten kunt u op de website van Cathay Pacific kijken.

Nog meer comfort?

Wilt u echt volledig ontspannen aankomen in Australië? Bekijk dan eens de voordelen van vliegen met Premium Economy Class en Business Class van Cathay Pacific.