Au port fairy historic house outside view solo stays very comfortable
Auz drift house 2 partner very comfortable

Een stralend wit huis in het charmante Port Fairy

Port Fairy is een charmant vissersdorp dat aan het einde van de beroemde Great Ocean Road ligt, naast de Moyne River. Hier verblijft u in een chique wit huis dat ode brengt aan de rijke geschiedenis van het dorp. Uw gastvrouw heet Colleen. Zij vertel hier graag meer over en heet u van harte welkom.

De charmantste boektiekaccommodatie in Victoria

Het eerste wat opvalt aan deze accommodatie is de prachtige architectuur. Het is niet voor niets is uitgeroepen tot de charmantste boetiekaccommodatie in Victoria. Het huis heeft een rijke geschiedenis en is in het verleden voor verschillende doeleinden gebruikt. Nu is het een modern onderkomen en een perfecte uitvalsbasis om Port Fairy omstreken te verkennen.

Bezoek de nabijgelegen stranden

Maak lange strandwandelingen, verzamelen mooie schelpen en geniet van de zilte lucht. Of beproef uw geluk met wat surfen! U kunt het zeewater ook verruilen voor het zeewater van het zwembad van de accommodatie. In de buurt vindt u verschillende cafés. U kunt een fiets pakken om de omgeving te verkennen.

Bezoek de haven en kijk hoe de vissers hun verse vangst van de dag uitladen. Deze kleurrijke badplaats is ook kunstzinnig met talloze kunst- en antiekwinkels waar u doorheen kunt snuffelen voor een mooi koopje. Het gastronomische restaurant van uw accommodatie mag u zeker niet missen.

Meer zeer comfortabele accommodaties

Australië voor solo reizigers

Ontdek meer over solo reizen

Kom een stap dichterbij uw droomreis

Er is meer mogelijk dan u denkt!

Neem contact met ons op voor de beste tips en adviezen, of bezoek een van onze gratis online presentaties. Maak kennis met onze reisspecialisten en stel al uw vragen.