Singapore airlines flights family hannah 3
Singapore airlines premium economy entertainment
Nz cathay pacific partner flights premium economy2
Zorgeloos op reis met familie

Een comfortabele vlucht naar Australië

Met wie reist u?

Selecteer wat het beste past bij uw behoeften Reset

Misschien ziet u op tegen de vliegreis. Zeker wanneer u met kinderen reist kan dat voor wat stress zorgen. Maar, met de juiste voorbereiding, hoeft dit niet zo te zijn. Maak de vlucht een onderdeel van het avontuur. Want, ook wanneer u met uw gezin of familie op reis gaat, wilt u natuurlijk van begin tot eind maximaal kunnen genieten. Wat zijn de beste reistijden, luchtvaartmaatschappijen en overstap locaties? Allemaal onderdelen die belangrijk zijn voor een goed begin en een goede afsluiting van uw vakantie.

Welke klasse heeft uw voorkeur?

Selecteer wat bij u past

Premium Economy Class

Voor een klein extra bedrag, vliegt u Premium Economy en geniet u van extra been ruimte tijdens uw vlucht. Zeker wanneer u met kinderen vliegt is het heel handig om wat meer bewegingsvrijheid te hebben. Kies voor zitplaatsen naast elkaar, met een gangpad ertussen of achter elkaar, net wat u prettig vindt. Wanneer u met een baby vliegt, vraag dan bij het boeken een bassinet aan, zodat uw kind onderweg lekker kan liggen en slapen.

Reizen is een van de grootste industrieën ter wereld. Veel mensen zijn voor hun levensonderhoud afhankelijk van… lees meer

Vliegen met kinderen

Voor kinderen is een vlucht natuurlijk spannend. Gelukkig wordt er altijd aan hen gedacht. Met een aangepast menu, films en games voor elke leeftijd. Daarbij kunt u ervoor kiezen om een langere tussenstop te maken. Zeker wanneer u met kinderen vliegt, is dit aan te raden.

Ontspan in een hotel, neem een douche, geniet van een maaltijd, ontdek de omgeving en stap weer verfrist op de volgende vlucht. Vindt u het moeilijk om te weten wat het beste is voor uw familie? Heeft u wat hulp en tips nodig bij het vinden van de ideale combinatie van vlucht, overstap en reisroute, vraag het dan aan een van onze reisspecialisten, zij hebben jaren lange ervaring in het samenstellen van reizen.

Start uw vakantie goed

Kies reistijden die passen bij uw reisgezelschap. Vliegt u bijvoorbeeld met jonge kinderen, dan gaat u misschien met een nachtvlucht zodat de kinderen kunnen slapen. U maakt een langere tussenstop en wilt goede voorzieningen. Grotere kinderen willen misschien liever overdag vliegen om te genieten van een leuke film of het uitzicht bij het opstijgen en landen. Ze willen tijdens een tussenstop een nieuwe grote stad leren kennen of winkelen.

Dus of u nu vliegt met Singapore Airlines, met een overstap in Singapore, met Emirates met een overstap in Dubai of Cathay Pacific met een overstap in Hong Kong, de opties en de combinaties zijn eindeloos. U kunt altijd de vliegroute vinden die het best bij u past.

"Kies er zo mogelijk voor om Premium Economy te vliegen; de extra beenruimte, de aparte ruimte in het vliegtuig en grotere stoelen zijn het geld meer dan waard."

Sylvia, Reisspecialist

Laat uw reis samenstellen door specialisten

Het uitstippelen van de route die voor iedereen ideaal is, kan een moeilijke puzzel zijn. Daarom staan onze reisadviseurs altijd voor u klaar. Profiteer van hun kennis en ervaring bij het organiseren van reizen. Zij houden gemakkelijk het overzicht voor u, zodat u met een gerust hart aan boord van uw vlucht in Premium Economy Class stapt. Voor u het weet landt u op uw bestemming aan de andere kant van de wereld.

Bereikbaar voor al uw vragen

Kom eenvoudig met ons in contact voor persoonlijk advies

Geen vraag is te gek. Onze ervaren reisexperts zijn bereikbaar om u persoonlijk verder te helpen met uw droomvakantie naar Australië.

Hoe lang duurt de vlucht?

Het lang uw vlucht naar Australië duurt, is afhankelijk van uw bestemming. Naar Perth, aan de westkust, bent u minstens 22 uur onderweg. Ligt uw bestemming aan de oostkust, bij steden als Sydney, Melbourne of Brisbane, dan bent u ruim 24 uur onderweg. Uw reis bestaat normaal gesproken uit twee vluchten met één overstap.

Ontdek een nieuwe stad tijdens een stop over

Een overstap van een paar dagen geeft u de kans om een compleet nieuwe omgeving te ontdekken. Denk aan ontspannen in een hotel in een populaire stad als Dubai of het groene Singapore waar u ook nog eens heerlijk kunt winkelen. Ontdek de bijzondere samensmelting van traditioneel en modern in Hong Kong. Geniet van de gastvrije Aziatische cultuur en het heerlijke eten. Of stop een paar dagen op de Cook Islands waar u eindeloos kunt genieten aan een hagelwit strand.

Sinds 1 april 2019 wordt de CO2 uitstoot van alle door ons gehuurde auto’s en geboekte vluchten gecompenseerd.

Handige weetjes

Ontdek meer over reizen met familie

Kom een stap dichterbij uw droomreis

Er is meer mogelijk dan u denkt!

Neem contact met ons op voor de beste tips en adviezen, of bezoek een van onze gratis online presentaties. Maak kennis met onze reisspecialisten en stel al uw vragen.