Aus port douglas rainforest kids family see and do easy going
Aus port douglas rainforest snorkeling nature view family see and do easy going
Aus port douglas rainforest snorkeling kids family see and do easy going
Aus port douglas rainforest floating kids family see and do easy going

Snorkel door eeuwenoud regenwoud

Laat u verrassen door deze rivier die wordt omgeven door een eeuwenoud regenwoud. Koel af in het kristalheldere water en ontdek al snorkelend het leven onder het wateroppervlak. Een plek waar wel 33 verschillende vissoorten zwemmen en waar u schildpadden kunt bewonderen.

Avontuur voor jong en oud

Deze gezinsvriendelijke tour is de perfect om uw kinderen kennis te laten maken met snorkelen. Een geweldig avontuur dat elke keer anders is. Snorkel in de heldere, ondiepe rivier die door het regenwoud loopt en laat u meevoeren op de bodyrafts. Soms is het snel en spannend, soms langzaam en ontspannend!

Kleurrijke flora en fauna

Bekijk de talrijke vissoorten terwijl u door het water drijft. En als u geluk heeft, ziet u misschien zelfs een vogelbekdier of een schildpad. Uw lokale gids, Stu, zal uw gezin goed begeleiden en hij heeft ook een schat aan informatie die hij graag met u deelt. Een ideale manier om meer te weten te komen over de unieke flora en fauna van Australië.

Meer easy going activiteiten

Australië met familie

Ontdek meer over reizen met uw gezin

Kom een stap dichterbij uw droomreis

Er is meer mogelijk dan u denkt!

Neem contact met ons op voor de beste tips en adviezen, of bezoek een van onze gratis online presentaties. Maak kennis met onze reisspecialisten en stel al uw vragen.