Op ontdekkingstocht in een droomlandschap #DreamNowTravelLater

Op ontdekkingstocht in een droomlandschap #DreamNowTravelLater | TravelEssence
05 juni 2020

In de TravelEssence-serie "Liefdesverklaringen aan Down Under" delen onze reisadviseurs en collega's enkele van hun beste herinneringen uit Nieuw-Zeeland en Australië met u. Om te informeren, weg te dromen en te inspireren voor uw eigen reis in de toekomst.

Reisadviseur Marie-Cecile vertelt u graag over een hoogtepunt tijdens haar reis door Australië.

Over de Katherine rivier

Onder begeleiding van een gids peddelde ik drie dagen over de Katherine rivier dwars door de natuur. De ruim 300 km lange rivier, ligt in the Northern Territory in het noorden van Australië. Aan de rivier ligt het plaatsje Katherine, ook wel bekend als de plek ‘where the outback meets the tropics.’

Actief bezig zijn in een droomlandschap

Samen met de gids en een groep van tien man zijn we op ontdekkingstocht gegaan. Het was een ervaring opzich om dit overweldigende gebied te verkennen vanuit een kano. Het is heerlijk om actief bezig te zijn in een prachtige omgeving. Naast ongerepte natuur hebben we veel wildlife gespot waaronder kangoeroes, zoetwater krokodillen en veel bijzondere vogels.

Wilt u meer informatie over een rondreis door Australië? Tijdens onze online presentaties vertellen we u graag meer! Online presentatie bijwonen

Dineren op een zandbank en slapen onder de sterren

‘s Avonds werd er een heerlijk diner geserveerd op een zandbank midden in de natuur. Voldaan genoot ik samen met de anderen van het eten terwijl we terugblikten op al het moois van de dag. Als klap op de vuurpijl eindigt de dag op een bedje in de openlucht onder een geweldige sterrenhemel. Jammer genoeg zat het er na drie dagen alweer op; dit avontuur kon mij niet lang genoeg duren!

Neem direct contact op met Marie-Cecile

Lees meer over: