Nz owahngo farm lodge view family stays very comfortable
Nz owahngo farm lodge sheep family stays very comfortable
Nz owahngo farm lodge safari family stays very comfortable
Nz owahngo farm lodge nature family stays very comfortable

Lodge midden in de natuur

In het Whanganui National Park ligt Blue Duck Station aan de oever van de Retaruke rivier. Het is als het ware speeltuin voor grote mensen, vanwege de overvloed aan activiteiten. Van kleiduivenschieten, bush safari’s, trektochten te paard tot jagen, op avontuur in een jet-boat, wandelen of mountainbiken.

Quality time

Door de hoge ligging heeft u hier een weids uitzicht op de omringende bossen. Blue Duck Station bestaat uit vijf verschillende accommodaties, een cafe en een activiteitencentrum.

Er is een open woonruimte, waar u elke avond kunt genieten van klassieke Kiwi-barbecues. Wat deze lodge extra bijzonder maakt is dat hier wifi en geen telefoonbereik is. Dus geniet van ouderwetse quality time met uw vrienden.

Ecovriendelijk

De hosts zetten zich optimaal in voor het behoud van de natuur. Om het aantal inheemse vogels zoals de weka, de kiwi en de blauwe eend te helpen verhogen, zetten zij zich in om de waterkwaliteit te verhogen en vangen ze roofdieren op. De lodge is bekroond met talrijke onderscheidingen voor hun inzet in natuurbescherming.

Meer comfortabele accommodaties

Nieuw-Zeeland met vrienden

Ontdek meer over reizen met vrienden

Kom een stap dichterbij uw droomreis

Er is meer mogelijk dan u denkt!

Neem contact met ons op voor de beste tips en adviezen, of bezoek een van onze gratis online presentaties. Maak kennis met onze reisspecialisten en stel al uw vragen.