Zeehonden en pinguïns spotten op Otago Peninsula

Zeehonden en pinguïns spotten op Otago Peninsula | Nieuw-Zeeland | TravelEssence
Locatie Dunedin
Omgeving Bij het strand, In de natuur
Duur Halve dag
Groepgrootte 5 tot 10 personen
Maaltijd Niet inbegrepen
Moeilijkheid Geschikt voor iedereen
Natuur
Green
 

Het Otago schiereiland is een paradijs voor natuur- en dierenliefhebbers. Zeehonden, zeldzame geeloogpinguïns en albatrossen. Tijdens een tour van Elm Wildlife Tours bewondert u ze allemaal in de baaien en op de klippen van het schiereiland, ten oosten van de stad Dunedin op het Zuidereiland.

De natuur staat voorop bij Elm Wildlife Tours

De gidsen van Elm Wildlife Tours kennen het gebied op hun duimpje en laten u graag kennismaken met de natuur en het wildlife van het schiereiland, zonder de natuur te verstoren. Het bieden van een unieke, eco-vriendelijke ervaring staat bij deze organisatie voorop. Bovendien legt Elm Wildlife Tours zich vooral toe op bescherming van de geeloogpinguïns. Zo ondersteunt de organisatie een project die ervoor zorgt dat de pinguïns op een afgeschermd terrein rustig kunnen nestelen en broeden.

Spot de geeloogpinguïn tijdens een tour van Elm Wildlife Tours op Otago Peninsula in Nieuw-Zeeland.

Kom oog in oog te staan met de dieren van Otago Peninsula

Tijdens de tour bezoekt u met een deskundige gids de mooiste plekken van het schiereiland, die niet voor iedereen toegankelijk zijn. De gids vertelt over de flora en fauna die u tegenkomt. Kijk toe hoe de pinguïns aan het einde van de middag uit zee komen. Even verderop staat u oog in oog met zeehonden die liggen te luieren op het strand. Aan het einde van de tour kunt u tijdens een uur durende boottocht observeren hoe een kolonie albatrossen heen en weer vliegt over de oceaan. Dit is een indrukwekkend schouwspel.