Verken de natuur van Lake Taupo per mountainbike

Verken de natuur van Lake Taupo per mountainbike
OntvangstGarth & Angie
Locatie Taupo
Omgeving In het bos, In de bergen, In de natuur
Groepgrootte Prive
Moeilijkheid Redelijke conditie nodig
Natuur
Cultuur
Adrenaline
Green
 

Lake Taupo is een paradijs voor mountainbikers. Hier vindt u namelijk ‘The Great Lake Trail’, een van de mooiste fietsroutes in Nieuw-Zeeland. ‘The Great Lake Trail’ wordt gekenmerkt door bossen, watervallen, stranden en een fantastisch uitzicht. Wij zorgen dat u het juiste materiaal heeft, zodat u tijdens het fietsen zorgeloos kunt genieten.

The Great Lake Trail

‘The Great Lake Trail’ is een van de tweeëntwintig fietspaden die deel uitmaken van de ‘New Zealand Cycle Trail’ in Nga Haerenga. Het bestaat uit vier verschillende routes, waaronder de K2K. Als u de K2K volgt, fietst u door een enorm woud richting de de noordwestelijke oever van Lake Taupo. Onderweg kunt u stoppen bij watervallen en genieten van het panoramische uitzicht op Lake Taupo en Tongariro National Park. De paden zijn onverhard, dus deze route is voor ervaren mountainbikers.

De route kan in beide richtingen genomen worden, maar wij raden u aan om van het westen naar het oosten te fietsen. Dan hoeft u minder te klimmen en kunt u langere tijd dalen. Het is mogelijk om met de veerboot van Waiora Section naar de startpunten Kinloch of Kawakawa Bay te varen.