Nz arthurs pass road trip 3 family compact car
Nz canterbury road mountain farm family car header
Nz blue duck station farmers sheep family header
Nz arthurs pass road trip 6 family car header
De ultieme roadtrip met familie

De ideale auto voor uw roadtrip door Nieuw-Zeeland

Nieuw-Zeeland is hét ideale land voor een roadtrip. U ziet veel van het land en leert het beter kennen. Daarbij geeft het een ultiem gevoel van vrijheid. Of u nu een van de prachtige kustroutes neemt, dwars door het regenwoud rijdt of het een over een berg kronkelt, het Nieuw-Zeelandse landschap zal nooit vervelen.

Wilt u meer informatie over uw opties? Onze reisspecialisten vertellen u graag meer over uw mogelijkheden bij het huren van een auto en helpen u de auto te vinden die het beste bij uw wensen past.

Met welk autotype wilt u reizen?

Selecteer wat bij u past

Geniet van het ultieme gevoel van vrijheid met een Large SUV. U heeft voldoende ruimte voor uw bagage, zonder in te leveren op comfort. De ideale auto om Nieuw-Zeeland mee te ontdekken. Door de hogere ligging op de weg, heeft u meer zicht en een mooier uitzicht. Bovendien rijdt u moeiteloos over gravelwegen en door de bush. Het avontuur kan beginnen!

De huurauto’s die wij voor u boeken, zijn minder dan zes maanden oud, waardoor u altijd verzekerd bent van een goed onderhouden auto. Geniet van een volledige verzekering, zonder beperkingen. Zo kunt u zorgeloos rijden, zonder te overwegen of u bepaalde routes wel kunt rijden.

Mocht u niet uw hele reis in de auto willen doorbrengen, dan kunt u er ook voor kiezen om voor verschillende stukken van uw reis een binnenlandse vlucht te nemen. Zo kunt u meer van het land zien, ook wanneer u wat beperkter bent in uw tijd.

Nz scenic drives roadtrips southern scenic route

Andrew’s top 9 autoroutes in Nieuw-Zeeland

Rijden door Nieuw-Zeeland is wat mij betreft een van de meest aangename dingen in het leven, en iets waar ik van… lees meer

Nz campervan blog opito panorama3

Camperreis Nieuw-Zeeland

Misschien droomt u er al jaren van: een reis door Nieuw-Zeeland. Droomt u dan ook van ontmoetingen met de lokale… lees meer

Fiordland 17

Toerisme kan goed zijn voor het milieu. U kunt, samen met ons, een positief verschil maken.

Laten we het positieve accentueren, het negatieve reduceren en alles wat overblijft compenseren.

Actieve duurzaamheid

"Gevormd aan het einde van de 19e eeuw, is de Forgotten World Highway een mysterieuze, historische route en een echte aanrader."

Bart, Reisspecialist

Handige weetjes

Ontdek meer over reizen met familie

Kom een stap dichterbij uw droomreis

Er is meer mogelijk dan u denkt!

Neem contact met ons op voor de beste tips en adviezen, of bezoek een van onze gratis online presentaties. Maak kennis met onze reisspecialisten en stel al uw vragen.