Nz fiordland vineyard lodge solo very comfortable
Nz fiordland vineyard flower garden solo very comfortable
Nz fiordland vineyard garden solo very comfortable
Nz fiordland vineyard lodge solo very comfortable
Nz fiordland vineyard flower garden solo very comfortable
Nz fiordland vineyard garden solo very comfortable

Verblijf in de 1000 sterren B&B van Alastair en Harriette

De accommodatie van Alastair en zijn vrouw Harriette ligt in een vallei in Kuaotunu, op ongeveer zestien kilometer ten noorden van Whitianga op Coromandel Peninsula. Het is een ecologische lodge, hoog in de bossen van de Coromandel, waar u eindeloos naar de sterren kunt turen.

De astronomie tour van Alastair is het hoogtepunt van uw verblijf

Alastair organiseert astronomie avonden, waarbij hij vol passie vertelt over de sterren en planeten. Deze avond is bij uw verblijf inbegrepen, wat u de kans biedt om de nachtelijke hemel van het zuidelijk halfrond te bewonderen.

Op het observatiedek krijgt u uitleg over de sterren en leert u hoe u bepaalde sterren en sterrenbeelden kunt herkennen. Alastair vertelt u op deze avond ook over de Maori en Polynesische reizigers die de sterren en planeten gebruikten om te navigeren op zee.

Kijk door een professionele telescoop in de roterende astronomie koepel. Hierbij observeert u verschillende objecten, waaronder de maan, sterren, planeten en sterrenstelsels.

Meer zeer comfortabele accommodaties

Nieuw-Zeeland voor solo reizigers

Ontdek meer over solo reizen

Kom een stap dichterbij uw droomreis

Er is meer mogelijk dan u denkt!

Neem contact met ons op voor de beste tips en adviezen, of bezoek een van onze gratis online presentaties. Maak kennis met onze reisspecialisten en stel al uw vragen.