nz-queenstown-cottage-lake-view-partner-accommodation-comfortable

Ontspannen reis van Queenstown naar Auckland

U begint in Queenstown en reist langs de ruige westkust van het Zuidereiland en door het binnenland van het Noordereiland naar Auckland. In 21 dagen ontdekt u het ongerepte landschap van Nieuw-Zeeland. U ontmoet de lokale bevolking, die u graag meeneemt naar plaatsen waar massatoerisme niet voorkomt.

In een rustig tempo verkent u de hoogtepunten van het Zuider- en Noordereiland van Nieuw-Zeeland. U verblijft twee à drie nachten per locatie, bijvoorbeeld bij Sleepers Vineyard, een knusse cottage die ligt verscholen tussen de wijngaarden bij het plaatsje Kekerengu. Of bij Coromandel Treehouse op Coromandel Peninsula, die de perfecte uitvalsbasis vormt om het schiereiland te ontdekken.

Vineyard in New Zealand | New Zealand holiday

Bij de reis is alles inbegrepen: van de 4WD autohuur tot de overtocht naar het Noordereiland en de vluchten in Premium Economy Class. De Premium Economy Class is ontworpen om u van meer comfort, ruimte en persoonlijke aandacht te voorzien gedurende uw reis. Ook neemt u deel aan maar liefst vier activiteiten: zo zeilt u met een authentiek zeilschip uit 1928 over Mercury Bay en langs Cathedral Cove. Ook wordt u door een ervaren gids meegenomen naar de lokale legende Johnny Currie, naar de ‘pancake’ rotsformaties en een oude Maori grot.

Uw reis

Over TravelEssence

TravelEssence is specialist op het gebied van reizen naar Australië en Nieuw-Zeeland. We kennen beide landen als geen ander, want we hebben er gewoond, gewerkt en intensief gereisd.

Ontdek meer reisverhalen

Nz mt cook national park flowers barton matthews19 discoverpage detail best travel time

Een letterlijk en figuurlijk hoogtepunt

Ben, reisadviseur bij TravelEssence, zat zes maanden geleden bij ons aan de keukentafel om onze reis door te… lees meer

aus brisbane storey bridge sunset

Tropische hoogtepunten #DreamNowTravelLater

In de TravelEssence-serie "Liefdesverklaringen aan Down Under" delen onze reisadviseurs en collega's enkele van… lees meer

Kom een stap dichterbij uw droomreis

Er is meer mogelijk dan u denkt!

Neem contact met ons op voor de beste tips en adviezen, of bezoek een van onze gratis online presentaties. Maak kennis met onze reisspecialisten en stel al uw vragen.