Snorkelen Zuidoostkust Australië

Snorkelen Zuidoostkust Australië | TravelEssence
Locatie Manly Beach
Omgeving Op zee
Duur 1-2 uur
Groepgrootte 5 tot 10 personen
Maaltijd Niet inbegrepen
Moeilijkheid Redelijke conditie nodig
Natuur
Adrenaline
Green
 

Gaat u mee op snorkelavontuur naar het onderwaterleven van Australië? Samen met een lokale gids gaat u tussen de 200 soorten vissen op zoek naar de zeldzame varianten, zoals de Blue Groper. De gids deelt tijdens de wandeling graag zijn passie voor de Australische cultuur.

De Blue Groper vis komt u tegen als u gaat snorkelen aan de Zuidoostkust van Australië De Blue Groper

Op pad met Eco Treasures

De tour van Eco Treasures begint op Manly Beach. Manly is een plaatsje aan de Zuidoostkust van Australië en ligt op een half uur van Sydney. Het kustplaatsje staat bekend om de levendig sfeer en de mooie wandelingen in de omgeving. Vanuit Manly Beach maakt u een wandeling naar Shelly Beach.

Bij Shelly Beach ontdekt u zowel het leven onder water als boven water. De tour neemt u namelijk mee naar Cabbage Tree Aquatic Reserve, dat bij het strand van Shelly Beach ligt. U leert hier van alles over het marineleven, de flora en de fauna. Maar ook meer over de cultuur van Sydney.

Vissen die u tegenkomt als u gaat snorkelen aan de Zuidoostkust van Australië

Voordat de tour begint krijgt u instructies over het snorkelen. De snorkel spullen, zoals flippers en een masker zijn bij de tour inbegrepen. Het is aan te raden comfortabele wandelschoenen te dragen tijdens de wandeling. Daarnaast is het verstandig om een hoed, zonnebrandcrème, zwemspullen en een flesje water mee te nemen.