Hidden Secret Tours Melbourne

Hidden Secret Tours Melbourne | Australië | TravelEssence
OntvangstSarah
Locatie Melbourne
Omgeving In de stad
Duur 2-4 uur
Groepgrootte 5 tot 10 personen, meer dan 10 personen
Moeilijkheid Geschikt voor iedereen
 

Dwalen door verborgen steegjes, unieke architectuur, kunst, lekkere koffie en heerlijk eten. Melbourne is een stad met vele gezichten. Ervaar de stad als een local tijdens één van de stadswandelingen van Hidden Secret Tours Melbourne.

Op pad met Hidden Secret Tours Melbourne

Hidden Secret Tours Melbourne is in 2004 opgericht met als doel mensen kennis te laten maken met het echte Melbourne. Zij bieden stadswandelingen aan die van de gebaande paden gaan en u langs de verborgen parels van de stad voeren. Onder begeleiding van een deskundige gids duikt u dieper de stad in, struint u door straten met leuke restaurants, cafés en lokale winkels, komt u op plekken waar u anders nooit zelf zult komen en hoort u unieke verhalen.

Ervaar Melbourne als een local tijdens één van de stadswandelingen van Hidden Secret Tours Melbourne.

Maak kennis met de culturele en culinaire kant van Melbourne

Bij Hidden Secret Tours Melbourne heeft u de keuze uit vier verschillende stadswandelingen. Iedere wandeling heeft een eigen thema waardoor er voor ieder wat wils is:

  • Lanes and Arcades Walk: de vier uur durende Lanes and Arcades Walk begint op Federation Square. De gids brengt u naar plekken, verstopt achter de grote gebouwen, en laat u kennismaken met lokale ontwerpers, speciale boetieks en gezellige cafés. Onderweg wandelt u ook langs straatkunst, architectuur en historische plekken.
  • Golden Mile Heritage Walk: de 2,5 uur durende Golden Mile Heritage Walk begint op Federation Square. De tour staat in het teken van de geschiedenis van Melbourne. U wandelt dan ook langs de historische plekken van de stad, terwijl de gids u meer vertelt over deze geschiedenis.
Ervaar Melbourne als een local tijdens één van de stadswandelingen van Hidden Secret Tours Melbourne.
  • Cafe Culture Walk: de drie uur durende Café Culture Walk begint op de Bourke Street en brengt u langs de cafécultuur van Melbourne. Deze Australische stad staat namelijk wereldwijd bekend om de straten vol met cafés, koffietenten en restaurants. Tijdens de wandeling laten de gidsen u kennismaken met cafés die u zelf niet zou vinden.
  • Progressive Degustation Walk: de drie uur durende Progressive Degustation Walk begint ook op Federation Square. De gids neemt u mee naar lokale en culinaire locaties van Melbourne. Elke locatie heeft zijn eigen verhaal en geschiedenis, die zowel de gids als het personeel graag met u delen. U wandelt langs deze locaties en stapt er bij drie naar binnen voor onder andere een wijnproeverij en hapjes van de kaart.