Fietsen in Sydney met Bonza Bike Tours

Fietsen in Sydney met Bonza Bike Tours | Australië | TravelEssence
Locatie Sydney
Omgeving In de stad, Bij het strand
Duur 2-4 uur
Groepgrootte 1 tot 4 personen, 5 tot 10 personen
Moeilijkheid Geschikt voor iedereen
Natuur
Cultuur
Adrenaline
Green
 

Wilt u niets van Sydney missen, maar niet de hele stad bewandelen? Dan biedt Bonza Bike Tours de oplossing: een begeleide fietstocht langs de leukste plekken van deze dynamische stad. Het is een goede manier om in relatief korte tijd veel van Sydney te zien, en een van onze favoriete activeiten!

Fiets langs de bezienswaardigheden van Sydney

Sydney is voor veel mensen bekend vanwege de Harbour Bridge en het Opera House, maar de stad heeft veel meer te bieden. De gids kent de stad als geen ander en brengt u langs zowel bekende als onbekende plekken. Hij of zij weet u alles over de stad te vertellen, met handige tips voor de rest van uw verblijf in Sydney. In de drie tot vier uur durende tocht komt u onder andere langs de Botanical Gardens, Circular Quay, de pieren bij Walsh Bay, The Rocks en Darling Harbour. U fietst zo min mogelijk door grote, drukke straten en juist over zijwegen, door parken en langs de haven.

Fietsen bij Manly Beach

Of laat de stad achter u en maak een fietstocht bij Manly Beach. Deze tour combineert een boottocht door de haven met aansluitend een fietstocht. Terwijl u langs het strand fietst, geniet u van de uitzichten vanaf de kliffen van North Head en ziet u hoe Sydney baadt in de gouden gloed van de zonsondergang. En als u geluk heeft ziet u misschien wel kleine pinguïns of passerende bultrugwalvissen, tijdens het migratieseizoen van april tot en met november.

Kleinschalig en persoonlijk

Bonza Bike Tours is gespecialiseerd in fietstochten door Sydney. Alle tours die zij aanbieden zijn met een kleine groep van maximaal tien personen per gids. Wilt u de fietstocht helemaal afgestemd hebben op uw wensen? Alle tours die Bonza Bike Tours aanbiedt zijn ook te boeken als privé tour.