Ervaar Sydney zoals de locals dat doen

Ervaar Sydney zoals de locals dat doen
OntvangstElise
Locatie Sydney
Omgeving In de stad
Duur Hele dag
Groepgrootte Prive gids
Maaltijd Inclusief lunch
Moeilijkheid Geschikt voor iedereen
Natuur
Cultuur
Adrenaline
Green
 

In Sydney is zo ongelofelijk veel te doen, dat het haast een beetje overweldigend is. Met name als u pas net in deze stad bent gearriveerd. Daarom sturen wij u graag op pad met Australian Luxury Escapes, een lokaal familiebedrijf dat alle ins en outs van Sydney kent.

De Essential Sydney Tour

Deze tour zal u niet snel vergeten. Samen met een gids bezoekt u de beste delen van Sydney, waaronder The Rocks, Botanic Garden, Eastern Suburbs, Bondi Beach en de charmante buitenwijk van Paddington. ’s Middags geniet u van een ontspannen lunch in een privé-jachtclub.

Uw gids haalt u op met de auto. Als eerste bezoekt u The Rocks, een bijzondere wijk waar de eerste kerk van Australië staat. Daarna begeeft u zich naar de prachtige botanische tuinen in het hart van Sydney. Onderweg passeert u een aantal leuke bezienswaardigheden zoals Hyde Park en St. Mary’s Cathedral. Bij het uitzichtpunt genaamd Mrs. Macquarie’s Chair heeft u uitzicht op de haven van Sydney, inclusief Harbour Bridge en het beroemde Opera House.

De gids neemt u ook mee naar Kings Cross en Rushcutters Bay, waar u gaat lunchen. Vervolgens rijdt u langs de kust naar het populaire Bondi Beach, om een wandeling te maken. Voordat u terugkeert naar het hotel krijgt u de kans om in het Victoriaanse Paddington een aantal winkels te bezoeken.