The Old Clare Hotel

The Old Clare Hotel in Sydney | Australië | TravelEssence
Locatie Sydney
Ligging In de stad, In de gezellige wijk Chippendale met restaurants en boetieks om de hoek
Uitzicht Stad uitzicht
Sfeer Romantisch, Gezellig, Modern, Design
Faciliteiten Restaurant, Restaurant op rijafstand
Overige Internet/WIFI beschikbaar, Inclusief bedlinnen en handoeken, Inclusief schoonmaak
 
PrijsindicatieVanaf € 205,-

In een mooi historisch gebouw in een van de meeste culinaire wijken van Sydney vindt u The Old Clare Hotel. Het boetiek hotel is gezellig ingericht, waarbij de monumentale aspecten behouden zijn. Ondanks dat het een hotel in een grote stad is, ervaart u bij The Old Clare Hotel toch die kleinschaligheid waar wij van TravelEssence voor staan.

De gevel van The Old Clare Hotel in Sydney in Australie

Een unieke ervaring in The Old Clare Hotel in Sydney

The Old Clare Hotel in Sydney is een boetiek hotel met 62 kamers. Het hotel is gelegen in twee monumentale gebouwen, namelijk The Clare Hotel Pub en het bestuursgebouw van Carlton & United Breweries. Onderdeel van de inrichting van het hotel zijn de interessante kenmerken van de oude gebouwen die behouden zijn.

Het trappenhuis met monumentale en industriele aspecten van The Old Clare Hotel in Sydney in Australie

Via TravelEssence kunt u verblijven in de Connell Room of in de Abercrombie Room. Beide kamers hebben een gezellige en moderne sfeer met industriële aspecten. De Connell Room heeft een hoog plafond en een badkamer met glazen wanden. Het hoge plafond ziet u ook terug in de Abercrombie Room. Deze kamer heeft een losstaande badkuip midden in de kamer staan.

  • Connell Room van The Old Clare Hotel in Sydney
    Connell Room van The Old Clare Hotel in Sydney
  • Abercrombie Room van The Old Clare Hotel in Sydney
    Abercrombie Room van The Old Clare Hotel in Sydney

The Old Clare Hotel heeft een groot dakterras met een zwembad. Daarnaast kunt u lekker borrelen in de bar The Clare en dineren in een van de twee restaurants.

De bar van The Old Clare Hotel in Sydney in Australie

Verken het culinaire Sydney

The Old Clare Hotel ligt in het hart van de wijk Chippendale. Het is een bruisende wijk en wordt gekenmerkt door vele nog onontdekte bars en smalle steegjes. Kensington Street, om de hoek van het hotel, is de bekende straat van Chippendale. Vele Sydneysiders (locals uit Sydney) komen in deze straat samen bij de goede eetgelegenheden en leuke boetieks in de mooie historische gebouwen.

Chippendale ligt vlak bij de wijken Surry Hills en Potts Point, waar ook veel lokale restaurants van Sydney te vinden zijn.