Old Leura Dairy

Old Leura Dairy | Australië | TravelEssence
OntvangstLinda
Locatie Blue Mountains
Ligging In een klein stadje, In de bergen
Uitzicht Bergzicht
Sfeer Romantisch, Gezellig, Ontspannen, Natuur
Faciliteiten Volledige keuken, Restaurant op loopafstand
Overige Wasmachine beschikbaar
 
Duurzaamheid
PrijsindicatieVanaf € 110,-

Geniet van uw eigen, zonnige patio of trekt u terug in de gezellige zitkamer voor de openhaard en bekijk een film. Uw onderkomen heeft een heel bijzondere slaapkamer op de verdieping die u niet meer zult willen verlaten. Vanuit uw verblijf hebt u een schitterend uitzicht op het prachtige, tot werelderfgoed uitgeroepen nationale park.

Ca. 100 kilometer ten westen van Sydney ligt het bijna 250.000 ha grote nationale park Blue Mountains. Dit park – zo genoemd vanwege een blauwe waas die wordt veroorzaakt door de eucalyptusolie in de lucht boven de bossen – is een wonder van natuurlijke schoonheid. Vanaf diverse uitkijkposten aan de randen van het park ziet u rotspartijen en bergruggen, onderbroken door watervallen die zich in met bos begroeide dalen of smalle ravijnen storten. Het zijn vooral de bossen die dit gebied zo bijzonder maken.

U logeert in de mooie Buttercup Barn. Geniet van uw eigen, zonnige patio of trek u terug in de gezellige zitkamer voor de openhaard en bekijk een film. Uw onderkomen heeft een heel bijzondere slaapkamer op de verdieping die u niet meer zult willen verlaten (behalve voor een bad in de al even bijzondere badkuip!). Vanuit uw verblijf hebt u een schitterend uitzicht op het prachtige, tot werelderfgoed uitgeroepen nationale park.