Kewarra Beach Resort & Spa

Kewarra Beach Resort & Spa | Australië | TravelEssence
Locatie Cairns
Ligging Bij de zee, In het bos
Uitzicht Zeezicht
Sfeer Romantisch, Ontspannen, Natuur
Faciliteiten Restaurant, Privé strand, Spa
Overige Wasmachine beschikbaar, Internet/WIFI beschikbaar, Inclusief bedlinnen en handoeken, Inclusief schoonmaak
 
Duurzaamheid
PrijsindicatieVanaf € 190,-

Vandaag kiest u ervoor om een wandeling te maken door het regenwoud en morgen, als de zon op z’n best is, gaat u met een goed boek op het strand liggen. Een perfecte combinatie tussen een actieve- en ontspannen reis door Australië. Dit kan tijdens een verblijf bij de luxe wildernis lodge Kewarra Beach Resort & Spa, waar het regenwoud overloopt in het parelwitte strand en uiteindelijk in het grootste koraalrif ter wereld: het Great Barrier Reef.

Het privé strand van TravelEssence accommodatie wildernis lodge Australië: Kewarra Beach Resort & Spa

Welkom bij de luxe wildernis lodge in het tropische noorden van Australië

In een tropische tuin van 30 hectare vindt u de verschillende bungalows en suites van Kewarra Beach Resort & Spa. De suites liggen midden in het regenwoud en hebben een eigen terras. De bungalows liggen aan het strand met uitzicht op zee of midden in het regenwoud waar u omgeven bent door de lokale flora en fauna. Naast de bungalows en suites heeft Kewarra Beach Resort & Spa ook een restaurant in de tropische tuin. In diezelfde tuin vindt u de spa, genaamd White Lotus Spa, waar u massages en schoonheidsbehandelingen kunt boeken.

Een van de suites met terras van TravelEssence accommodatie wildernis lodge Australië: Kewarra Beach Resort & Spa

Deze luxe wildernis lodge in Australië heeft naast twee zwembaden in het regenwoud ook een privé strand. Het strand kenmerkt zich door het parelwitte strand, het azuurblauwe water van de oceaan en de groene bladeren aan de palmbomen.

De omgeving van Kewarra Beach Resort & Spa

De oceaan met de structuur van het Great Barrier Reef, een koraalrif die u kunt bewonderen tijdens een verblijf bij TravelEssence accommodatie wildernis lodge Australië: Kewarra Beach Resort & Spa

De bungalows en suites zijn een goede uitvalsbasis om het tropische noorden van Australië, en in het bijzonder het Great Barrier Reef, te ontdekken. U kunt met een boot, vanuit een van de omgeven kustplaatsjes, het koraalrif op om te snorkelen of duiken. Zo vindt u op een kwartier rijden het kustplaatsje en de stranden van Palm Cove, op een half uur rijden de kustplaats Cairns en in vijftig minuten rijden arriveert u in Port Douglas.

Mocht u geen zin hebben om het terrein te verlaten, dan kunt u hier verschillende wandelingen maken. Er zijn wandelroutes aangelegd die u langs de tropische flora en fauna brengen. Of wat dacht u van een yogales bij zonsopkomst of een heerlijke barbecue op het strand bij zonsondergang? Het ultieme vakantiegevoel zult u in ieder geval bij deze wildernis lodge in Australië ervaren!