El Questro

El Questro | Wildernis Lodge in Australië | TravelEssence
Locatie Kimberley
Ligging In de bergen, In landelijk gebied, In de wildernis
Uitzicht Bergzicht, Vrij uitzicht
Sfeer Ontspannen, Landelijk, Natuur
Faciliteiten BBQ, Restaurant, Bij The Homestead zijn de excursies, ontbijt, lunch en diner inbegrepen
Overige Internet/WIFI beschikbaar, Inclusief bedlinnen en handoeken, Inclusief schoonmaak
 
Duurzaamheid

Midden in het oude landschap van Western Australia, in de regio East Kimberley, ligt de natuurlijke schoonheid van El Questro. El Questro is met bijna 300.000 hectare het hart van de Kimberley en ligt zo afgelegen dat het dichtstbijzijnde dorp 100 kilometer verderop ligt. Deze wildernis lodge in Australië is al een bestemming op zich, want het biedt u de vrijheid om het meest ongerepte deel van Australië te ontdekken. Van diepe kloven en oranjekleurige rotsen tot thermische bronnen, moddervlaktes, regenwouden en watervallen.

Het ruige landschap rondom de TravelEssence accommodatie wildernis lodge in Australië: El Questro

Verblijf in de meest unieke wildernis lodge in het verlaten Australië

El Questro is van origine een grote boerderij die opgericht is in 1903. Zo groot dat het land van noord tot zuid 80 kilometer telt en van oost naar west 60 kilometer. Het ruige landschap van de Australische Outback is de thuisbasis van vele dieren en vogelsoorten. Om dit landschap en dierenleven te ontdekken kunt u deelnemen aan de activiteiten die bij El Questro worden georganiseerd, zoals het landschap vanuit de lucht of te paard bewonderen. Maar er zijn meer excursies:

 • Een privé cruise over de Chamberlain River;
 • Toegang tot uw eigen privé boot, die u ook zelf mag besturen;
 • Een tour om meer te leren over de natuur en cultuur van de Kimberley;
 • Vogels spotten met een gepassioneerde gids;
 • Onderdompelen in de warme baden van Zebedee Thermal Springs;
 • De zonsondergang bekijken bij Buddy’s Point;
 • Een wandeling met een lokale gids langs verstopte canyons, rivieren, watervallen waar u onder kunt zwemmen en door de meest spectaculaire kloven van de Kimberley.
Zwemmen onder een waterval tijdens een verblijf bij de TravelEssence accommodatie wildernis lodge in Australië: El Questro

Bij El Questro is ook een uniek restaurant met internationale gerechten. In het restaurant kunt u dineren onder de heldere sterrenhemel en aan de oever van de rivier. U kunt ook het mooie uitzicht op de Outback bekijken vanaf een van de zwembadden op het terrein.

 • Het restaurant met uitzicht op de rivier tijdens een verblijf bij El Questro
  Het restaurant met uitzicht op de rivier tijdens een verblijf bij El Questro
 • Het zwembad bij de wildernis lodge in Australië
  Het zwembad bij de wildernis lodge in Australië

Wat kiest u: een suite, een bungalow of een avontuurlijke tent?

Het is goed om te weten dat geen enkele soort accommodatie van deze wildernis lodge in Australië mobiel bereik heeft. Maar dat is ook helemaal niet nodig, want u bent hartstikke druk met genieten van de omgeving. Of dit nu tijdens een excursie is of vanaf uw eigen veranda. U kunt bij El Questro verblijven bij The Homestead, The Station of de Tent Cabin. We zullen ze hieronder even kort voor u toelichten.

The Homestead

The Homestead bestaat uit negen gastenkamers, verschillend van kamers en suites. Beide soorten liggen hoog op een rotsplateau, waarbij de kamers uitzicht hebben op de Chamberlain River of de tuin met het zwembad. De suites hebben een panoramisch uitzicht op Chamberlain Gorge, een van de mooiste delen van de Kimberley. Zowel de kamers als de suites hebben een veranda om de zonsopgang en zonsondergang te bekijken.

De badkuip in de badkamer van The Homestead van TravelEssence accommodatie wildernis lodge in Australië: El Questro

The Station

De bungalows van The Station liggen aan de oevers van Pentecost River, naast het restaurant en de bar. De bungalows van deze Australische wildernis lodge zijn centraal gelegen op het land, waardoor u er kunt ontspannen aan de oever van de rivier, zwemmen bij de watervallen en eten bij het restaurant. De bungalows zijn ook geschikt voor kinderen, zij kunnen hier namelijk hun ogen uitkijken door het Australische wildlife.

De buitenkant van The Station van TravelEssence accommodatie wildernis lodge in Australië: El Questro

Tent Cabin

Wilt u in tijdens een verblijf bij deze wildernis lodge liever iets avontuurlijkers? Verblijf dan in het verborgen El Questro’s Cockburn Ranges, waar u de luxe tenten van Emma Gorge Resort vindt. Deze luxe tenten zijn geschikt voor maximaal vier personen met een badkamer, een tweepersoonsbed en twee eenpersoonsbedden. Tijdens het verblijf in een van de tenten van El Questro kunt u ontspannen in het zwembad, op de veranda van het café een drankje drinken of genieten van het uitzicht onder de schaduw van de Boab bomen.

De luxe tent met de Baob bomen, waar mensen onder zitten tijdens een verblijf bij TravelEssence accommodatie wildernis lodge in Australië: El Questro