Angorichina Station

Angorichina Station | Australië | TravelEssence
OntvangstIan & Di
Locatie Flinders Ranges
Ligging In landelijk gebied, Op een schapenboerderij
Uitzicht Vrij uitzicht
Sfeer Gezellig, Landelijk, Natuur
Verzorging Inclusief ontbijt en diner
Overige Internet/WIFI beschikbaar
 
Duurzaamheid

In de uitgestrekte binnenlanden van Flinders Ranges, ver weg van de bewoonde wereld, ligt de schapenboerderij Angorichina Station. Ontdek tijdens uw verblijf op deze Australische schapenboerderij het boerenleven in de Outback en laat u verrassen door de natuur en de gastvrijheid van uw hosts.

Angorichina Station - Farm stay in Australië

Maak kennis met Ian en Di

Angorichina Station is in handen van Ian en Di Fargher, de vierde generatie van deze familie die deze schapenboerderij runt. Ian en Di verwelkomen u hartelijk op hun boerderij en nemen graag de tijd voor u zodat u zich helemaal thuis voelt.

De passie van Di is koken en ze verwent u dan ook graag met haar gerechten. Bent u benieuwd naar het leven op de boerderij? Ian laat u kennismaken met alle aspecten van het boerenleven in de Outback en neemt u mee op ontdekkingstocht over het land in een 4WD.

Verblijf op een schapenboerderij in Australië

Tijdens uw verblijf in de homestead overnacht u in één van de drie gastenkamers. Elke kamer heeft een eigen badkamer en airconditioning voor de hete dagen. De stenen muren en antieke meubels dragen bij aan het karakter van de boerderij uit 1860. Geniet op de veranda van de maaltijden van Di.

Angorichina Station - Farm Stay - Australië - schapen

Houd er rekening mee dat er geen mobiel bereik is, maar mocht u toch contact willen onderhouden met het thuisfront dan kunt u gebruikmaken van wifi. Ook kunt u tijdens uw verblijf proeven aan het boerenleven. Op de boerderij zijn verschillende werkzaamheden en activiteiten waar u aan deel kunt nemen.

Ontdek de Outback van Flinders Ranges

Angorichina Station wordt omringd door vijfhonderd vierkante kilometer aan grond waar de schapen grazen. Ontdek al wandelend de omgeving en houdt onderweg uw ogen open voor kangoeroes en emoes. Daarnaast is de boerderij een goede uitvalsbasis om Flinders Ranges te ontdekken. Deze regio staat bekend om zijn overvloed aan wildlife en afwisselende natuur. Hier worden diep rode kloven afgewisseld met groene heuvels, verlaten vlaktes, eeuwenoude rotspartijen en woestijn. Naast wandelen kunt u in Flinders Ranges ook mountainbiken of een tocht per 4WD maken.

Angorichina Station - Farm Stay - Australië