Ruben & Deveney

Reiservaring Australië | Ruben & Deveney | TravelEssence

Een droom die werkelijkheid is geworden. Eén land en zoveel diversiteit. Van de fascinerende en bruisende steden, de prachtige Great Ocean Road, de vele mooie nationale parken tot de bijzondere onderwaterwereld van the Great Barrier Reef waarin we hebben mogen snorkelen. We mogen natuurlijk de krokodillen, kangoeroes en koala’s niet vergeten. Heel erg bijzonder om deze in het wild te zien!

TravelEssence - Australië -Reiservaring - Kangoeroe

In drie weken tijd hebben we enorm veel moois van Australië mogen zien. Eigenlijk voelde het aan als twee vakanties binnen één land: de eerste week waarin we Melbourne, The Great Ocean Road en Adelaide hebben bezocht en de laatste twee weken waarin we vanuit Darwin en Cairns veel bijzondere plekken hebben bezocht en kennis hebben gemaakt met het land van de oorspronkelijke bevolking van dit prachtige land: de Aboriginals.

TravelEssence - Australië -Reiservaring - Ruben en Deveney

Misschien lag het aan het temperatuurverschil dat het aanvoelde als twee vakanties. Tijdens de eerste week is het vriespunt een enkele keer bereikt en daarna is de temperatuur niet verder gedaald dan 25 graden.

TravelEssence - Australië -Reiservaring - Ruben en Deveney

Het was een reis vol met hoogtepunten. We hebben zoveel moois en bijzonders kunnen zien. Dit is een reis die we nooit zullen vergeten.