Aus nsw tenterfield local historic tour partner see and do easy going
Aus nsw tenterfield local nature view partner see and do easy going
Aus nsw tenterfield local nature tour partner see and do easy going
Aus nsw tenterfield local historic rocks partner see and do easy going

Ontdek de charme van Tenterfield

Tenterfield staat bekend als één van de belangrijkste historische plekken van Australië. Dit is waar Sir Henry Parkes in 1889 zijn beroemde Federation-toespraak hield, wat leidde tot de eenwording van de Australische koloniën. Daarbij is het ook nog eens een heel mooi gebied. Uw gids, Kevin, is een lokale expert en kan niet wachten om u rond te leiden door het stadje en de natuur.

Een dag met Kevin

Tenterfield staat bekend als ‘De geboorteplaats van de natie’ en barst van de landelijke charme en vriendelijke locals. De plaats ligt zo’n 275 kilometer ten zuiden van Brisbane, bij de Great Dividing Range. Een verblijf in Tenterfield is niet compleet zonder een tour met Kevin. Hij is goedlachs, kent de mooiste plekjes en weet veel te vertellen over de omgeving.

Persoonlijke tour

Kevin past de tour helemaal aan op de wensen van u en uw partner. U kunt onder andere kiezen uit het spotten van wildlife, het beklimmen van Bald Rock en het bezoeken van oude cattle stations. Het is een privé tour, dus er is geen haast geboden. Kortom, een heerlijke dag met het beste gezelschap dat u zich kan wensen.

Meer easy going activiteiten

Australië met uw partner

Ontdek meer over reizen met uw partner

Kom een stap dichterbij uw droomreis

Er is meer mogelijk dan u denkt!

Neem contact met ons op voor de beste tips en adviezen, of bezoek een van onze gratis online presentaties. Maak kennis met onze reisspecialisten en stel al uw vragen.