Au queensland remote island hotel pool solo stays luxury
Au queensland remote island hotel bedroom solo stays luxury
Au queensland remote island hotel snorkeling solo stays luxury
Au queensland remote island hotel terrace solo stays luxury

Verblijf in een tropisch paradijs

Kom volledig tot rust op een afgelegen eiland gelegen voor de kust van Queensland. Het eiland wordt omgeven door het kleurrijke Great Barrier Reef, het grootste koraalrif ter wereld. Dit gebied strekt zich uit over 2.300 kilometer en telt meer dan 900 eilanden en meer dan 2900 verschillende riffen.

Het eiland waar u verblijft heeft een kustlijn van elf kilometer. Bewonder het turquoise gekleurde water en ontdek meer dan duizend hectare nationaal park. De lodge straalt een relaxte luxe uit en omarmt de aangrenzende natuur. Het eiland biedt plaats aan maximaal 28 gasten, zodat u kunt genieten in alle rust en privacy.

Heerlijk dineren tijdens uw vakantie

Fijnproevers zijn hier aan het juiste adres. Het restaurant van uw resort werd namelijk in 2019 door de Australian Food Guide bekroond met een Chef's Hat. Of u de dag doorbrengt met kajakken, snorkelen vissen of juist met helemaal niets doen, dit tropische paradijs heeft het allemaal!

Meer luxe accommodaties

Australië met uw partner

Ontdek meer over reizen met uw partner

Kom een stap dichterbij uw droomreis

Er is meer mogelijk dan u denkt!

Neem contact met ons op voor de beste tips en adviezen, of bezoek een van onze gratis online presentaties. Maak kennis met onze reisspecialisten en stel al uw vragen.