Nz queenstown jet boat people family see and do adventurous
Nz queenstown jet boat view family see and do adventurous
Nz queenstown jet boat people family see and do adventurous
Nz queenstown jet boat view family see and do adventurous

Mount Aspiring National Park uit de Lord of the Rings en The Hobbit

De jetboot vaart door indrukwekkende gletsjerrivieren naar Te Wai Pounamu, een oogstrelend natuurgebied dat al jaren op de Werelderfgoedlijst staat. Houd u goed vast tijdens de tocht. De jetboot maakt namelijk allerlei opwindende capriolen.

Tijdens het varen, vertelt de gids over de rijke geschiedenis van het gebied en de verschillende Maori-verhalen die daar bijhoren.

Wandel door een tachtig miljoen jaar oud bos

U krijgt ook de kans om even de benen te strekken. Wandel door een bos dat tachtig miljoen jaar oud is, wat ook wel bekend staat “Middle earth”. Dit vanwege de filmscènes die hier zijn opgenomen.

Dit bedrijf opereert al 25 jaar vanuit Glenorchy. Ze hebben een passie voor het milieu en maken het verschil door de Routeburn Dart Wildlife Trust te steunen. Projecten omvatten het o.a.het beschermen van het Paradise Forest Reserve en het jaarlijks inzaaien van duizend inheemse planten.

Meer avontuurlijke activiteiten

Nieuw-Zeeland voor solo reizigers

Ontdek meer over solo reizen

Kom een stap dichterbij uw droomreis

Er is meer mogelijk dan u denkt!

Neem contact met ons op voor de beste tips en adviezen, of bezoek een van onze gratis online presentaties. Maak kennis met onze reisspecialisten en stel al uw vragen.