Nz cathay pacific two ladies friends flights premium economy
Nz cathay pacific meal friends flights premium economy
Singapore airlines premium economy entertainment
Zorgeloos op reis

Een comfortabele vlucht naar Nieuw-Zeeland

Met wie reist u?

Selecteer wat het beste past bij uw behoeften Reset

Een goede reis begint met een comfortabele vlucht. Geniet van het moment, want uw vakantie begint al het inchecken. Het enige wat u van tevoren hoeft te bepalen is welke klasse u wilt vliegen. Maak gebruik van onze aantrekkelijke tarieven en tips, het maakt uw keuze zo veel eenvoudiger.

Welke klasse heeft uw voorkeur?

Selecteer wat bij u past

Voor een klein extra bedrag, vliegt u Premium Economy en geniet u van extra ruimte tijdens uw vlucht. Geniet van de on-board entertainment voorzieningen en catering. Voor u het weet landt u in Nieuw-Zeeland. Uiteraard kunt u ervoor kiezen om een langere tussenstop te maken. Ontspan in een comfortabel hotel, neem een douche, geniet van een maaltijd en stap weer verfrist op de volgende vlucht.

Wilt u graag een tussenstop maken? Wij zijn specialist in het organiseren van reizen naar Nieuw-Zeeland en Australië. Profiteer van onze kennis en laat ons uw ideale reisschema samenstellen.

Sinds 1 april 2019 wordt de CO2 uitstoot van alle door ons gehuurde auto’s en geboekte vluchten gecompenseerd.

Ideaal om de lange vlucht te onderbreken

Stop overs

Nieuw-Zeeland ligt aan de andere kant van de aardbol, maar als u het ervoor over hebt, kunt u binnen 24 uur op uw… lees meer

Reizen is een van de grootste industrieën ter wereld. Veel mensen zijn voor hun levensonderhoud afhankelijk van… lees meer

"Kies er zo mogelijk voor om Premium Economy te vliegen; de extra beenruimte, de aparte ruimte in het vliegtuig en grotere stoelen zijn het geld meer dan waard."

Sylvia, Reisspecialist

Handige weetjes

Ontdek meer over reizen met vrienden

Kom een stap dichterbij uw droomreis

Er is meer mogelijk dan u denkt!

Neem contact met ons op voor de beste tips en adviezen, of bezoek een van onze gratis online presentaties. Maak kennis met onze reisspecialisten en stel al uw vragen.