Nz cathay pacific meal solo flights premium economy
Nz business class flying solo flights
Nz cathay pacific meal solo flights premium economy
Nz business class flying solo flights
Zorgeloos op reis

Uw vlucht naar Nieuw-Zeeland

Het fijne van een reis op maat is, dat uw vakantie al begint zodra u op het vliegtuig stapt. Geniet van on-board entertainment, leun lekker achterover en verheug u op uw unieke rondreis door Nieuw-Zeeland.

Economy Class

Economy Class biedt u comfortabele stoelen, buitengewone service en een verscheidenheid aan eten en drinken. Tijdens het vliegen geniet u van on-board entertainment. Op uw persoonlijke scherm heeft u toegang tot talloze films, games en muziek. Voordat u het weet bent u in Nieuw-Zeeland.

Service

Een vlucht naar Nieuw-Zeeland kan lang lijken. Maar met een prettige service, uitgebalanceerd menu, een comfortabele stoel, films en entertainment arriveert u op uw bestemming voor u het in de gaten heeft.

Tussenstop

U kunt er ook voor kiezen om een langere tussenstop te maken. Ontspan in een hotel, neem een douche, geniet van een maaltijd, ontdek de omgeving en stap weer verfrist op de volgende vlucht.

Start uw vakantie goed

Kies reistijden die bij u passen. Geeft u voorkeur aan een nachtvlucht of vliegt u liever overdag? Wilt u een langere tussenstop maken om een nieuwe stad te ontdekken en uw reis wat op te breken? De opties zijn eindeloos, dus u kunt altijd de vliegroute vinden die bij uw wensen past.

Laat uw reis samenstellen door specialisten

Het uitstippelen van de route die voor u ideaal is, kan een ingewikkelde puzzel zijn. Daarom staan onze reisspecialisten altijd voor u klaar. Profiteer van hun kennis en ervaring bij het organiseren van reizen. Zij houden gemakkelijk het overzicht voor u, zodat u met een gerust hart aan boord van uw vlucht in Economy Class stapt. Voor u het weet landt u op uw bestemming aan de andere kant van de wereld.

Verschil Economy en Premium Economy

Naast Economy kunt u ook kiezen uit Premium Economy. Wanneer u met Premium Economy vliegt dan zijn de stoelen wat ruimer en groter dan in Economy, dus u kunt genieten van wat meer luxe en comfort. Bovendien is de Premium Economy vaak afgescheiden van Economy en Business Class.

"Wilt u uw reis naar Nieuw-Zeeland nog comfortabeler maken? Dan stel ik voor om Premium Economy te vliegen. Het kost iets meer, maar dat is het meer dan waard!"

Nicole, Reisspecialist

Hoe lang duurt uw vlucht

Het aantal uur dat uw vlucht naar Nieuw-Zeeland duurt, is afhankelijk van uw bestemming, maatschappij en aantal tussenstops. Gemiddeld bent u zo'n 24 uur onderweg. Uw reis bestaat altijd uit twee vluchten met een overstap, er zijn geen directe vluchten naar Nieuw-Zeeland.

Om uw comfort te garanderen, werken wij samen met toonaangevende luchtvaartmaatschappijen zoals Cathay Pacific en Singapore Airlines. Daarbij wordt u voorzien van gespecialiseerd advies. Uw reisadviseur kent de beste vliegroutes, verbindingen en tussenstops. Samen stelt u een reisschema samen dat het beste bij uw wensen past.

Sinds 1 april 2019 wordt de CO2-uitstoot van alle door ons gehuurde auto’s en geboekte vluchten gecompenseerd.

Maak een tussenstop

Om uw vlucht te onderbreken, kunt u ervoor kiezen een tussenstop te maken. Stop bijvoorbeeld in Singapore tijdens uw vlucht met Singapore Airlines, in Dubai wanneer u met Emirates vliegt of Hong Kong wanneer u bij Cathay Pacific boekt.

Ontdek een nieuwe stad en hun unieke cultuur. Proef nieuwe smaken, ga winkelen en zoek de lokale pareltjes en geniet van de sfeer. Of kies voor een tropische stop op de Cookeilanden. Geniet van de sfeer, ontspan in het heldere water en op witte zand en vervolg uitgerust en verfrist uw vlucht naar uw bestemming.

Ideaal om de lange vlucht te onderbreken

Stop overs

Bereikbaar voor al uw vragen

Kom eenvoudig met ons in contact voor persoonlijk advies

Geen vraag is te gek. Onze ervaren reisexperts zijn bereikbaar om u persoonlijk verder te helpen met uw droomvakantie naar Nieuw-Zeeland.

Bekijk de andere vliegklassen

Handige weetjes

Ontdek meer over solo reizen

Kom een stap dichterbij uw droomreis

Er is meer mogelijk dan u denkt!

Neem contact met ons op voor de beste tips en adviezen, of bezoek een van onze gratis online presentaties. Maak kennis met onze reisspecialisten en stel al uw vragen.