Au fraser island hike nature friends see and do adventurous
Au fraser island hike beach friends see and do adventurous
Au fraser island hike lunch friends see and do adventurous
Au fraser island hike nature friends see and do adventurous
Au fraser island hike beach friends see and do adventurous
Au fraser island hike lunch friends see and do adventurous

Wandelen over de duinen van Fraser Island

Fraser Island is de enige plek ter wereld waar hoge regenwouden op de zandduinen groeien. De inheemse bevolking van de regio, de Butchulla bevolking, noemde het eiland K'gari wat ‘paradijs’ betekent. Vier dagen en drie nachten lang verkent u, samen met een lokale gids, de Fraser Islands Great Walk Track.

De verschillende wandelingen nemen u mee langs allerlei hoogtepunten, zoals de Valley of Giants, Lake Garawongera en de Pile Valley. U wandelt gezamenlijk door een gevarieerd landschap, met zoetwatermeren, regenwoud en torenhoge dennenbomen. Een unieke ervaring in een spectaculair deel van de wereld.

U overnacht in een accommodatie gelegen in het bos boven Kingfisher Bay, waar u uitzicht heeft over het water. Laat u ‘s avonds verwennen met een verse lokale maaltijd en geniet van een potje kaarten op het terras.

Fraser Island, gelegen voor de kust van Queensland, is het grootste zandeiland ter wereld. Het strekt zich uit over 123 kilometer en ligt langs de kust van Queensland. Dit ruige en zanderige eiland is voorzien van ‘champagnepools’, uitgestrekte stranden, torenhoge dennenbomen en heeft meer dan 100 zoetwatermeren. Fraser Island heeft vele panoramische uitzichtpunten en is een waar paradijs voor avonturiers.

Meer avontuurlijke activiteiten

Australië met vrienden

Ontdek meer over reizen met vrienden

Kom een stap dichterbij uw droomreis

Er is meer mogelijk dan u denkt!

Neem contact met ons op voor de beste tips en adviezen, of bezoek een van onze gratis online presentaties. Maak kennis met onze reisspecialisten en stel al uw vragen.