Au perth city centre water partner besttime
Geniet van mooie stranden en ontdek het nabijgelegen Puingin Island

Perth

Perth is de hoofdstad van West-Australië. De stad heeft misschien wel het mildste klimaat van heel Australië met lange warme zomers en zachte koele winters. Het aantal zonuren per jaar is groot en er valt weinig regen. De stad heeft een mooie ligging aan de Swan River. Na een dag door de stad struinen kunt u de dag perfect afsluiten met een rustgevende wandeling door het Kings Park, het hoogtepunt van Perth.

De omgeving verkennen

De stad heeft een bijzondere ligging: het ligt midden in een landbouwgebied met veel wijngaarden, maar u kunt voor een verfrissende duik ook terecht in een van de nabijgelegen stranden. Rottnest Island, vlak voor de kust, is een populair recreatiegebied waar u quokka’s en buideldieren spot. Ook leuk: op het nabijgelegen Pinguin Island vindt u pinguïns. Een andere bezienswaardigheid is de buitenwijk Fremantle. Hier vindt u de in 1850 gebouwde gevangenis die behoort tot de meest beruchte gevangenissen van het Britse Rijk.

Sailing in Perth | Australia holiday
Perth heeft een mooie ligging bij Swan River
Geniet van een schitterend uitzicht van Perth in de avonduren

Geniet van de zon bij Cottesloe

Terwijl Perth de thuisbasis is van een aantal schitterende stranden, is Cottesloe zonder twijfel een van de meest bekende. De locatie heeft alles wat u nodig heeft voor een relaxte dag. Zo kunt u lekker in de schaduw in het gras liggen, maar u kunt ook zonnebaden op het zand, surfen op het water of een aantal heerlijke restaurants en cafés bezoeken aan de overkant. Loop naar Swanbourne langs Marine Parade, neem een ​​duik tussen de golven en drink een kopje koffie bij Il Lido. Er gaat echter niets boven wat in papier gewikkelde fish and chips op een heuvel met uitzicht op het water terwijl u de zon ziet ondergaan.

Kom een stap dichterbij uw droomreis

Er is meer mogelijk dan u denkt!

Neem contact met ons op voor de beste tips en adviezen, of bezoek een van onze gratis online presentaties. Maak kennis met onze reisspecialisten en stel al uw vragen.