Waar u ook bent: ga naar Australië of Nieuw-Zeeland met TravelEssence

Verblijft u momenteel voor langere tijd in het buitenland en wilt u graag een reis naar Australië of Nieuw-Zeeland boeken? Schakelt u een lokale reisorganisatie in, stelt u zelf een rondreis samen of boekt u uw rondreis bij de Nederlandse reisorganisatie TravelEssence? Ook als u zich in een land ver van Nederland bevindt, kunnen wij er persoonlijk voor zorgen dat er aan al uw specifieke wensen wordt voldaan.

Wanneer u boekt bij een lokale reisorganisatie in het land waar u verblijft, is de kans groter dat er misverstanden in de communicatie en verwachtingen ontstaan, zeker wanneer u de taal niet spreekt. Wij communiceren zowel in het Nederlands als in het Engels en begrijpen wat u – als Nederlander – van een rondreis verwacht.

Inspiratie opdoen? Neem alvast een kijkje bij onze voorbeeldreizen voor Australië of Nieuw-Zeeland.

Uw rondreis vanuit het buitenland boeken

Onze reizen worden afgestemd op uw individuele wensen: dat betekent dat u niets meer betaalt dan de reiziger die vanuit Nederland vertrekt. Zo maakt het niet uit vanaf welke luchthaven u vliegt, wij als reisspecialist kunnen overal ter wereld de vluchten voor u boeken. Wij zorgen ervoor dat u comfortabel vliegt voor het juiste tarief, ongeacht de gekozen reisklasse of luchthaven. Denk aan de beste connecties en tijdschema’s, de meest stille toestellen, ruime stoelen in alle klassen, een eigen HD-beeldscherm en heerlijk eten en drinken.

Waar u ook bent: ga naar Australië of Nieuw-Zeeland met TravelEssence

Persoonlijk contact wanneer het u uitkomt

Normaal gesproken bezoeken onze reizigers ons kantoor in Utrecht of komen wij bij hen thuis. Daar worden hun wensen voor de reis naar Australië of Nieuw-Zeeland besproken, zodat wij de droomreis kunnen samenstellen. Wij begrijpen dat dit voor u niet mogelijk is wanneer u in het buitenland woont en werkt. Geen zorgen, we bespreken uw reiswensen ook graag per e-mail, telefoon of Skype. Wanneer het u uitkomt, ook ’s avonds of in de weekenden.

Waarom met TravelEssence?

TravelEssence is specialist op het gebied van reizen naar Australië en Nieuw-Zeeland. We kennen beide landen als geen ander, want we hebben er gewoond, gewerkt en intensief gereisd. Daarnaast zijn we de enige Nieuw-Zeeland en Australië reisspecialist die gefocust is op kleinschalige en unieke accommodaties en activiteiten, ver weg van het massatoerisme.

Wanneer u zelf een reis boekt, mist u vaak de tips en informatie die uw reis zo bijzonder kunnen maken. Door onze kennis en nauw contact met de lokale bevolking kunnen wij een rondreis naar Australië of Nieuw-Zeeland voor u samenstellen, die helemaal bij u past.

"Ga niet in drie weken met een camper door Australië of Nieuw-Zeeland reizen. Meer dan 200 kilometer per dag rijden, over de minder mooie autoroutes, om vervolgens veel tijd kwijt te zijn met het voortdurend inpakken van uw camper. Voor hetzelfde geld kunt u ook reizen met een huurauto, verblijven in bijzondere accommodaties en genieten van het landschap en de mensen. En dat is waarvoor u eigenlijk naar Australië of Nieuw-Zeeland gaat.Wij kennen de alternatieven en durven daarom te zeggen: huur geen camper als u alles uit uw vakantie wil halen."
Andrew Morten, Founder TravelEssence