Go slow...

“Vandaag sta ik voor een moeilijke keuze. Blijf ik in mijn hangmat liggen met een goed boek terwijl ik geniet van het uitzicht op het helderblauwe water? Loop ik mijn achtertuin in en wandel ik door het oudste regenwoud ter wereld? Neem ik een duik in mijn zwembad, wat toevallig ‘s werelds grootste koraalrif is, om te zwemmen met schildpadden? Of leer ik meer over de Aboriginal cultuur tijdens een dag met local Juan? Zoveel keuzes, maar ik besluit om het rustig aan te doen. Gelukkig hoef ik vandaag ook geen keuze te maken, want ik blijf hier nog vijf dagen."

Wie rustig reist, ziet meer

Om heel Australië te zien zou u een jaar of zelfs meer moeten uittrekken. Nederland past maar liefst 185 keer in Australië. Heeft u minder tijd, probeer dan niet overal naar toe te willen racen om zoveel mogelijk te zien. Selecteer uw locaties zorgvuldig. Daarbij adviseren we een rustig reistempo met twee tot vier nachten per locatie en reisafstanden van twee tot vier uur rijden. Zo ziet u mooie contrasten, heeft u tijd om elk gebied te ontdekken en zullen ook uw reisdagen plezierig zijn.

Wilt u deze zomer al naar tropisch Australië reizen? Wij vertalen uw wensen snel naar uw ideale vakantie! De onderstaande voorbeeldreizen kunnen u alvast een idee geven van hoe uw reis eruit kan zien.

Onze lokale kennis maakt het verschil

TravelEssence is de enige Australië en Nieuw-Zeeland reisspecialist die gefocust is op kleinschalige, unieke accommodaties en activiteiten, ver weg van het massatoerisme. We kennen beide landen als geen ander, want we hebben er gewoond, gewerkt en intensief gereisd. De focus van onze reizen ligt op het beleven van de lokale cultuur en het genieten van het natuurschoon op een relaxte manier. We zijn ons ervan bewust dat de kleine details vaak tot grote verschillen leiden, die uw reis aantrekkelijker maken.

In Australië heeft u de tijd om uzelf weer te vinden. Maar heeft u geen tijd om het allemaal zelf uit te vinden? Dan heeft u ons nodig.
Andrew Morten, Founder TravelEssence

Persoonlijk contact, waar en wanneer het u uitkomt

Onze reisspecialisten komen bij u thuis om uw wensen te bespreken, wanneer het u het beste uitkomt. Na een persoonlijk gesprek komen wij met een individueel samengesteld reisvoorstel. Vindt u het voorstel perfect, dan gaan wij direct uw reis regelen. Anders passen wij het voorstel aan tot deze perfect is. Vervolgens regelen we alles volledig voor u. Het enige wat u dan nog hoeft te doen, is inpakken en onbezorgd op vakantie gaan.

Wilt u uw droomreis realiseren? Informatie aanvragen Presentatiedag bezoeken

Het verhaal van Cyndia, Patrick, Jade & Felix

"We verblijven een paar dagen in een bed & breakfast bij Port Douglas van super gastvrije mensen die iedere ochtend een persoonlijk ontbijtje/kunstwerk samenstellen. Tel daarbij op de ligging van het guesthouse en de hagedissen van ruim 120cm die onder je ligbedje doorkruipen en je bent verkocht."

Lees hoe Cyndia, Patrick, Jade & Felix hun bezoek aan Tropical North Queensland hebben beleeft