Ben southern
Ben southern mt cook
ben-website
Maak kennis met onze reisexperts

Ben

Wat begon als een 3 weekse vakantie liep uit naar 3 jaar wonen en werken in een land wat inmiddels als een tweede thuis voelt. In juni 2018 werd het tijd om weer terug te keren naar Nederland. Later dat jaar ben ik begonnen als reisadviseur bij TravelEssence.

In Nieuw-Zeeland heb ik een commercieel vliegbrevet weten te behalen. Een jongensdroom die werkelijkheid werd. Met zonsondergang mensen meenemen om walvissen en dolfijnen vanuit de lucht te spotten werd ineens de normaalste zaak van de wereld. In onze vrije tijd vlogen we wel eens met kleine vliegtuigjes naar afgelegen velden in de bergen of langs de kust om daar vervolgens te kamperen onder de vleugel.

Ik begon deze reis in Makarora met een 20 minuten durende rondvlucht over een gletsjer en werd afgezet in een afgelegen vallei. Na een enkele reis van 4 uur, werd ik opgepikt door een jetboot en weer afgezet bij mijn auto. Wat een avontuur!

Dat is wat voor mij Nieuw-Zeeland zo bijzonder maakt: onvergetelijke momenten meemaken op plekjes waar anderen niet snel zullen komen. Weg van de massa. Dat vindt u ook terug in de filosofie van TravelEssence.

Hier heeft een lokale Maori me rondgeleid in Rotorua. Hij nam ons mee naar zijn ouderlijk huis om ons zijn tuin te laten zien
Ik heb samen met een Maori-familie een traditionele ceremonie bijgewoond. Hoewel het nogal een show was, was het een geweldige manier om de lokale cultuur te ervaren

Ik heb al veel van dit prachtige land mogen ervaren. Daarom vind ik het geweldig om samen met u een unieke reis samen te stellen naar het land waar u ongetwijfeld ook veel onvergetelijke momenten zult gaan beleven.

Contact opnemen met Ben? Bel dan +31611056537

Tom, een lokale gids in New Plymouth, nam me mee voor een wandeling door het regenwoud op Mt Taranaki. Met een deskundige gids en een kleine groep was het een unieke manier om meer te leren over de vulkaan en al zijn flora en fauna
Timoti en zijn tante Wikitoria zijn al lang bevriend met onze oprichter, Andrew Morten. Ik raad zeker een wandeling met Timoti aan, waar hij u rondleidt in zijn geboorteplaats Rotorua en u vertelt over het gebied en de rijke Maori-geschiedenis
Ontmoet Ben op een presentatiedag (momenteel online) en leer meer over op maat gemaakte vakanties, Down Under

Kom een stap dichterbij uw droomreis

Er is meer mogelijk dan u denkt!

Neem contact met ons op voor de beste tips en adviezen, of bezoek een van onze gratis online presentaties. Maak kennis met onze reisspecialisten en stel al uw vragen.