Winactie: maak kans op een Nieuw-Zeelands kookboek

Winactie: maak kans op een Nieuw-Zeelands kookboek
29 mei 2017

Houdt u van lekker eten en goede wijn? Robert van Quic­kenberry Lodge is naast een goede gastheer ook een chefkok. Volgens ons een van de beste van Nieuw-­Zeeland. Hij laat u dan ook graag kennis­ maken met de Nieuw­-Zeelandse keuken. Dit doet hij tijdens uw verblijf bij Quickenberry Lodge, maar ook terwijl u in Nederland bent door middel van zijn kookboek. Het kookboek, met award-winnende gerechten, kunt u winnen!

Win het kookboek van Robert, de topkok van Nieuw Zeeland

Wat moet u doen om het kookboek te winnen?

Deel uw lekkerste gerecht of het leukste wijnmoment dat u doet denken aan Nieuw-Zeeland of Australië! Hoe u dit doet, leggen wij u uit met het volgende stappenplan:

  1. Ga naar Facebook;
  2. Plaats een foto van het gerecht of het moment;
  3. Voeg een leuke beschrijving toe;
  4. Tag TravelEssence Nederland in het bericht;
  5. Post het bericht op Facebook.

Wees creatief! Op vrijdag 16 juni 2017 maken wij de winnaar bekend via de TravelEssence Nederland Facebookpagina.

The Quickenberry Vegetable Cookbook

Het kookboek van Robert, de eigenaar van Quickenberry Lodge, staat vol met recepten voor vegetarische gerechten. In 2014 won het boek de prijs ‘Best Vegetarian Cookbook in New Zealand’ en in 2015 kreeg het boek de prijs ‘Best Vegetarian Cookbook in The World’ tijdens de Gourmand Cookbook Award Competition in China. In hetzelfde jaar kreeg Robert een bronzen medaille tijdens de Ippy Book Awards in Amerika. Kortom, een kookboek dat iedere bourgondische reiziger in zijn boekenkast moet hebben.