Vliegen met Cathay Pacific? TravelEssence heeft speciale deals!

Vliegen met Cathay Pacific? Gelukkig ligt Down Under heel ver weg
23 februari 2017

Gelukkig ligt Down Under heel ver weg. U bent namelijk erg druk met films kijken, een boekje lezen en champagne drinken als u vliegt in Premium Economy Class van Cathay Pacific. Als u in Business Class van Cathay Pacific vliegt, heeft u het vooral erg druk met slapen. Zo druk dat Australië en Nieuw-Zeeland eigenlijk te dicht bij zijn.

U kunt lekker slapen als u vliegt in Business Class van Cathay Pacific

Speciale deals TravelEssence

Wilt u ook uitgerust aankomen in Australië en Nieuw-Zeeland? Door onze goede samenwerking met Cathay Pacific hebben wij speciale deals voor Premium Economy Class en Business Class. Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.

Voordelen Premium Economy Class en Business Class

Het vliegen in Premium Economy Class brengt voordelen met zich mee, maar vliegen in Business Class heeft nog veel meer voordelen. Het voordeel in beide klassen begint al bij het inpakken van uw koffers. U mag namelijk meer bagage meenemen. Maar er zijn nog veel meer voordelen!

Heerlijke bonbons tijdens een vlucht in Business Class van Cathay Pacific

Cathay Pacific

De luchtvaartmaatschappij Cathay Pacific staat bekend om de Aziatische gastvrijheid. Sinds 1946 bestaat Cathay Pacific met als thuis basis Hong Kong. Cathay Pacific vliegt inmiddels naar meer dan 174 bestemmingen in 40 landen wereldwijd. Zo ook naar Australië en Nieuw-Zeeland.