Nieuwe unieke cottages bij Grampians National Park, Australië

Nieuwe unieke cottages bij Grampians National Park, Australië
17 maart 2014

Vooral als u met familie of met een kleine vriendengroep reist, is de optie van een huis vaak goedkoper en gezelliger. In plaats van een paar hotelkamers komt u dan terecht in een huis met meerdere slaapkamers. Vandaar dat wij u vanaf nu de Grampians Pioneer Cottages kunnen aanbieden, op de stoep van Grampians National Park, op 3,5 uur rijden van Melbourne. Deze 4 unieke cottages op 60 hectaren grond, wordt gerund door de 78 jarige eigenaar Robert. Hij heeft zelf de cottages gebouwd van teruggewonnen materiaal van wel 100 jaar oud.

De omgeving biedt een plek voor rust, een ontsnapping van de stad. De Serenity Walk en 2 meditatie ruimtes vullen dit perfect aan. Het is een plek waar u bij een kampvuur de duizenden sterren kunt tellen en waar de wilde kangoeroes langs uw veranda hoppen. Voor de actievere dagen kunt u in het Grampians National Park wandelen, klimmen of een hengeltje kunt uit gooien op een van de meren.

Een mooie aanvulling dus van ons unieke aanbod accommodaties in Australië en Nieuw-Zeeland, speciaal voor u geselecteerd.