Gaat u mee duiken met Pumpkin op het Great Barrier Reef in Australië?

Gaat u mee duiken met Pumpkin op het Great Barrier Reef in Australië?
24 februari 2017

Pumpkin neemt u namelijk graag mee de Pacific Ocean in, naar het Great Barrier Reef in Australië. Bent u een ervaren duiker of wilt u het al jaren leren? Met zijn ruim 30 jaar duikervaring weet Pumpkin mooie locaties voor iedere duiker.

Duiken en snorkelen op het Great Barrier Reef

U gaat aan boord van de Reef Goddess, de boot van Mission Beach Dive. Als duiker gaat u met Pumpkin op pad om het Great Barrier Reef in de natuurlijke staat te ervaren. Weg van de drukte: hij, u en een klein gezelschap. Is het uw eerste duik? Dan geeft Pumpkin u uiteraard instructies.

Onze collega’s Kimberley en Bas van TravelEssence gingen u voor:

  • Kimberley en Bas samen met Pumpkin op de Reef Goddess
    Kimberley en Bas samen met Pumpkin op de Reef Goddess
  • Kimberley en Bas hebben samen met Pumpkin gedoken op het Great Barrier Reef in Australië
    Kimberley en Bas hebben samen met Pumpkin gedoken op het Great Barrier Reef in Australië

De liefhebbers van snorkelen kunnen ook mee op pad met de Reef Goddess, want ook als u kiest voor snorkelen valt er genoeg te zien op het Great Barrier Reef in Australië. Zodra u met uw snorkel onder water gaat, wordt u verrast door het kleurrijke koraal en de bijzondere vissen. Als u gaat snorkelen zwemt u op eigen gelegenheid rond over het Great Barrier Reef. Voor vragen kunt u terecht bij de crew.

Snorkelen op het Great Barrier Reef in Australië

Of u nu gaat duiken of snorkelen, rond lunchtijd staat een barbecue voor uw klaar. Pumpkin en zijn crew verzorgen een goede lunch met verse vis, vlees en salades.

Great Barrier Reef

De Great Barrier Reef in Australië is met 334.400 vierkante kilometer het grootste koraalrif ter wereld. Het natuurwonder is uitgestrekt over de Noordoostkust van Australië en biedt thuis aan vele zeldzame vissen.