Dit zijn de beste plekken in het vliegtuig

Dit zijn de beste plekken in het vliegtuig | TravelEssence
27 maart 2017

Gaat u binnenkort vliegen? Dan wilt u natuurlijk een fijne plek hebben in het vliegtuig. Zeker als u Economy Class vliegt, is het verstandig om vooraf een goede stoel uit te kiezen. Maar welke stoel moet u wel of juist niet kiezen? Wij helpen u een handje.

De website Kayak.nl heeft een onderzoek gedaan naar de beste plekken in de Economy Class van de Boeing 777, waar vliegtuigmaatschappijen als Emirates en Cathay Pacific mee vliegen naar Australië en Nieuw-Zeeland.

De beste stoelen

Het beste uitzicht heeft u vanaf de stoelen A35, L35, A39, L39, A40, L40, A41, L41, A42, L42. Dan is er namelijk geen vliegtuigvleugel dat het uitzicht in de weg zit. Voor de meeste beenruimte kunt u het beste voor de stoelen op rij 16 en rij 32 kiezen. Wilt u voorkomen dat de maaltijd van uw voorkeur op is? Kies dan voor de stoelen A16 en L16, dan krijgt u als allereerste eten en drinken.

De stoelen van Cathay Pacific Economy Class

De minste stoelen

Vermijd de rijen 44 en 45. U heeft hier minder beenruimte en de stoelen kunnen minder ver naar achteren. De meest gehorige plekken zitten op rij 43, maar ook weer op rij 44 en 45. Deze stoelen zitten het dichtst bij de toiletten en de crew. De rijen 16 tot en met 21 zijn daarentegen het verste weg van de toiletten, waardoor deze moeilijker te bereiken zijn. Zeker als er eten geserveerd wordt.

Op rij 28 heeft u ook minder beenruimte en vanaf de rijen 18 tot en met 32 heeft u het minste uitzicht door de vliegtuigvleugels.

Bron: Kayak.nl & Ad.nl

Ook vliegen naar Australië of Nieuw-Zeeland? Vraag direct informatie aan. Informatie aanvragen
Of schrijf u in voor onze
e-mail nieuwsbrief