Bucketlist: 11x accommodaties met de allermooiste uitzichten

Bucketlist: 11x accommodaties met de allermooiste uitzichten | TravelEssence
15 juni 2017

Soms hoeft u niet eens uw accommodatie te verlaten om te genieten van de omgeving. In Nieuw-Zeeland en Australië zijn namelijk zat accommodaties te vinden met prachtige uitzichten. Het zijn accommodaties waar u gewoon ‘thuis’ blijft om het eindeloze uitzicht te bekijken. Of dit nu met een goed boek vanuit uw woonkamer is, met een fijn gezelschap tijdens een barbecue op uw terras of ontspannen in het bubbelbad.

Hier komen elf bucketlist items: accommodaties met de allermooiste uitzichten Down Under.

Kleinschalige lodge in Makarora, Nieuw-Zeeland

Het uitzicht van de kleinschalige lodge SilverPine bestaat uit de bergen van de Zuidelijke Alpen, Lake Hawea en Lake Wanaka. Dus een mooi uitzicht is gegarandeerd, ook mede dankzij de ligging op een heuveltop.

TravelEssence accommodatie SilverPine in Nieuw-Zeeland

Safari Bungalow in Kakadu, Australië

Door het gezang van de vogels wordt u wakker, u rekt uzelf uit en u opent uw ogen. Verrassing! U kunt gewoon in uw bed blijven liggen, terwijl u de Australische natuur ziet ontwaken uit haar slaap. We kunnen het ons bijna niet voorstellen, maar wie wil dit nu niet?

TravelEssence accommodatie Bamurru Plains Wild Bush Luxury in Australië

Gezellige lodge in Matakana, Nieuw-Zeeland

De olijfgaarden en wijngaarden van Matakana zijn het uitzicht bij de lodge van de gezellige Kiwi’s Robin en Dianne. Prima tijdverdrijf dus, samen met uw hosts onder het genot van een wijntje genieten van het uitzicht.

TravelEssence accommodatie Sugarloaf in Nieuw-Zeeland

Luxe vakantiehuis in McLaren Vale, Australië

Niet alleen vanaf het terras, maar ook vanuit het bubbelbad, heeft u een panoramisch uitzicht over de omgeving van de wijnregio McLaren Vale en het schiereiland Fleurieu. Geen zorgen u kunt gerust badderen, want er zijn geen buren in de directe omgeving. Hooguit een paar voorbij springende kangoeroes.

TravelEssence accommodatie McLaren Vale in Australië

Cottage op een melkboerderij vlak bij Auckland, Nieuw-Zeeland

Vanaf de melkboerderij van Stu en Kim kijkt u uit op de slingerende Waikato River. De knusse cottage ligt namelijk op een heuvel en naast uitzicht vanuit de cottage, heeft u uitzicht vanuit de badkuip die buiten staat. Iets typisch Nieuw-Zeelands!

TravelEssence accommodatie Te Papa Eco Cottage in Nieuw-Zeeland

Ultieme luxe in de lodge op Kangaroo Island, Australië

Bij deze lodge op Kangaroo Island gaat luxe heel goed samen met een mooi uitzicht. Op een afgelegen klif en midden in de natuur kijkt u uit op de oceaan, het strand en het ongerepte landschap. Vooral vanaf het terras met een zwembad is het uitzicht adembenemend.

TravelEssence accommodatie Southern Ocean Lodge in Australië

Vakantiehuis bij Mission Beach, Australië

Op een stuk land van zeven hectare vindt u een vakantiehuis met schuifdeuren die toegang bieden tot de veranda en het zwembad. En u raadt het vast al, vanaf deze veranda heeft u heel mooi uitzicht dat bestaat uit een groene omgeving met in de verte Dunk Island, Bedarra Island en Hinchinbrook Island.

Uitzicht vanaf het terras van Altitude 140

Landelijke cottage bij Hawkes Bay, Nieuw-Zeeland

De cottage van The Quarters ligt bij een boerderij in Mahia, bij Hawkes Bay. Door de hoge ligging van de cottage kijkt u uit over het schiereiland Mahia en de kustlijn van Gisborne. Uiteraard kunt u ook hier op het terras barbecueën.

TravelEssence accommodatie The Quarters in Nieuw-Zeeland

Cottages in Glasshouse Mountains, Australië

Twee van de grootste bergen van de Glasshouse Mountains liggen op de achtergrond van de groene omgeving. In deze omgeving begeeft u zich tijdens een verblijf in een van de drie cottages van Glass on Glasshouse. Deze bergen zijn te bewonderen vanuit de grote ramen terwijl uw Australische buren voorbij komen, namelijk de kangoeroe, de wallabie en de kaketoe.

TravelEssence accommodatie Glass on Glasshouse in Australië

Vakantiehuis in het uiterste noorden van het Noordereiland, Nieuw-Zeeland

Bij Whangaroa Harbour vindt u het huis van Butterfly Bay met drie verdiepingen en een privé strand. U kunt zich wel voorstellen dat het uitzicht prachtig is als de omgeving bestaat uit de azuurblauwe oceaan en bossen met Pohutukawa bomen, watervallen en kleurrijke tuinen.

TravelEssence accommodatie Butterfly Bay in Nieuw-Zeeland

Huisjes in de wijnregio Barossa, Australië

In het hart van de wijnregio vindt u de huisjes van Stonewell Cottages, die verscholen liggen in de wijngaard met druifsoorten als Shiraz, Cabernet Sauvignon en Frontignac. U kijkt dan ook uit op deze wijngaard vanaf uw eigen terras.

TravelEssence accommodatie Stonewell Cottages in Nieuw-Zeeland