Auteurs

Abel Thijssen
Abel Thijssen is samen met fotograaf Niels Stomps op reis geweest naar Australië. Zij hebben de verhalen van onze hosts gehoord en vastgelegd. Dit heeft tal van leuke verhalen en anekdotes opgeleverd, die Abel met u wil delen.
Bekijk al mijn blogs
Alexandra Anger Content Creator TravelEssence
Bekijk al mijn blogs
Sonja Peeters
Als freelance journaliste en culi-redacteur werkt de Vlaamse Sonja Peeters voor verschillende bladen waaronder het Belgische Feeling Magazine. Voor laatstgenoemde blad heeft zij samen met fotograaf Tom van Nooten een door TravelEssence georganiseerde reis gemaakt door Australië.
Bekijk al mijn blogs
Onno Aerden
Onno Aerden is als schrijver en columnist onder meer verbonden aan het Financieel Dagblad en Big Black Book. Voor TravelEssence reist hij naar Australië en Nieuw-Zeeland om in zijn persoonlijke, licht verwonderende stijl, verslag te doen van zijn ervaringen.
Bekijk al mijn blogs
Andrew Morten Founder TravelEssence
​Andrew Morten - geboren en opgegroeid in Nieuw-Zeeland - richtte in 2006 TravelEssence op. Ondanks dat hij al ruim twintig jaar in Nederland woont, reist hij nog elk jaar zo’n drie tot vier keer naar Nieuw-Zeeland en Australië, elke keer weer voor een paar weken. Hij barst dus van de tips voor uw rondreis!
Bekijk al mijn blogs