Actie en avontuur op het Zuidereiland

Actie en avontuur op het Zuidereiland
14 juli 2015

Voor Flying Dutchman Magazine, het kwartaaltijdschrift van KLM, stelden wij een reis naar Nieuw-Zeeland samen. Deze reis werd gepubliceerd in de tweede uitgave van dit jaar met het thema ‘op weg naar avontuur’.

Deze avontuurlijke reis langs de westkust van het Zuidereiland is speciaal samengesteld voor de actieve reiziger. Tijdens deze luxe rondreis reist u drie weken over het Zuidereiland en onderneemt u volop bijzondere activiteiten.

Zo selecteerden wij voor deze reis een dag heliskiën, waarbij u onder begeleiding van een gids de maagdelijke sneeuw in de Zuidelijke Alpen verkent, en een trektocht door de wildernis per helikopter en jetboot. Tijdens deze reis verblijft u in unieke accommodaties zoals Silverpine Lodge en Off the Mapp. De gastheren van deze locaties nemen u tijdens uw verblijf graag mee uit jagen of op een tour per 4WD!

Deze rondreis is een voorbeeld en kan altijd aangepast worden aan uw wensen, bijvoorbeeld met extra locaties of andere accommodaties. Naast deze reis hebben wij nog vele andere voorbeeldreizen voor u samengesteld, deze kunt u op onze Nieuw-Zeelandpagina bekijken.