2 Luxe villa's in Mission Beach, Australië toegevoegd aan ons aanbod

2 Luxe villa's in Mission Beach, Australië toegevoegd aan ons aanbod
21 maart 2014

In het kader van familie en kleine vrienden groepjes, hebben wij nog 2 bijzondere villa's bij ons aanbod toegevoegd zodat u goedkoper uit bent en gezelliger verblijft. Deze keer bevinden de villa's zich in Mission Beach, Australië, een kust plaatsje waar de tropische regenwouden, de Great Barrier Reef ontmoeten.

De eerste villa, Altitude140, ligt toepasselijk op 140 meter boven zeeniveau op 17 hectaren en grenst aan het nabijgelegen World Heritage Rainforest. Deze luxe villa is bekroond om zijn architectuur en ongekende uitzichten vanuit elke kamer. Vanaf het terras met zwembad kunt u de zon zien ondergaan in de Coral Sea, terwijl de geluiden van het tropisch regenwoud u omhelzen.

Mission Belle, de tweede villa, ligt direct aan het strand waar u in privacy kan genieten van het echte strandleven. Modern, ruim en van alle gemakken voorzien is dit een perfecte plek om met familie of klein groepje vrienden tot rust te komen. De villa bevindt zich op nog geen 100 meter van het centrum van Mission Beach, waar u galerieën, restaurants, winkels en lokale marktjes kunt vinden. Een villa die overal dichtbij ligt, maar toch ver weg voelt.