Vakantiebeurzen

Bent u van plan om een reis naar Nieuw-Zeeland of Australië te maken en heeft u vragen of wilt in gesprek gaan met onze reisadviseurs? Kom dan naar een van onze presentatiedagen of bezoek een van onze stands op onderstaande beurzen.

Vakantiebeurs voor bijzondere reizen Amsterdam

5 & 6 januari 2019, Beurs van Berlage Amsterdam
Het doel van deze "vakantiebeurs voor bijzondere reizen" is een omgeving te scheppen waar het massatoerisme niet de toon aangeeft, maar selectief gekozen wordt voor kwaliteit. De beurs is gericht op publiek dat zich op nieuwe bestemmingen en mogelijkheden wil oriënteren en goede informatie wil krijgen van specialisten in bijzondere reizen.
www.vakantiebeursamsterdam.nl

Reis&Co Event

5 & 6 januari 2019, MartiniPlaza Groningen
In het weekend van 5 en 6 januari 2019 mag er weer volop worden gefantaseerd over nieuwe vakantiebreaks. Wereldreizigers, cityhoppers en levensgenieters opgelet; de eerste jubileumeditie van Reis&Co is een feit. Bijzondere verhalen vormen opnieuw de basis voor nieuwe avonturen. Soms exotisch of historisch. Vaak ver van het massatoerisme, af en toe in een drukbezochte metropool. Maar altijd persoonlijk, fris en vol passie.
www.reisenco.nl/event

Vakantiebeurs Utrecht

9 - 13 januari 2019, Jaarbeurs Utrecht
Op de Vakantiebeurs staan honderden reisleiders en locals die uw volgende vakantiebestemming door en door kennen. U praat een-op-een met ze, dus u hebt alle tijd om uw vragen te stellen en alle informatie te krijgen. Zij geven u maar wat graag leuke tips van wat u echt moet zien. En tips die u niet in reisgidsen of op internet vindt. Zo krijgt u meteen een echte indruk van wat u kunt verwachten als u eenmaal vakantie hebt.
www.vakantiebeurs.nl

Vakantiebeurs voor bijzondere reizen Breda

19 & 20 januari 2019, Grote Kerk Breda
Het doel van deze "vakantiebeurs voor bijzondere reizen" is een omgeving te scheppen waar het massatoerisme niet de toon aangeeft, maar selectief gekozen wordt voor kwaliteit. De beurs is gericht op publiek dat zich op nieuwe bestemmingen en mogelijkheden wil oriënteren en goede informatie wil krijgen van specialisten in bijzondere reizen. www.beursbijzonderereizenbreda.nl

Vakantiesalon Antwerpen

24 - 27 januari 2019, Antwerp Expo
400 exposanten staan voor u klaar om u te helpen bij het zoeken naar uw ideale vakantie-invulling. De Antwerpse Vakantiesalon staat garant voor het voorstellen van nieuwe vakantietrends en bestemmingen. Tijdens de editie van januari 2018 ontdekt de bezoeker originele vakanties en fascinerende verre bestemmingen.
www.vakantiesalon-vlaanderen.com

Verre reizen event Den Haag

18 & 19 mei 2019, Fokker Terminal
Wilt u een verre bijzondere reis, lekker luxe, prachtig en avontuurlijk, sportief en buiten de gebaande paden? Op het Verre Reizen Event zijn meer dan 180 verre bestemmingen aanwezig. Elke 30 minuten worden er presentaties verzorgd door ervaren reisspecialisten die de reizen zelf hebben gemaakt.
www.verrereizen-event.nl

Verre reizen event Antwerpen

12 & 13 oktober 2019, Waagnatie Expo & Events
De naam zegt het al, een event voor uw verre reis gehouden op een bijzondere locatie, de Waagnatie in Antwerpen. Meer dan 140 verre bestemmingen zijn aanwezig. Bezoek elke 30 minuten presentaties & films verzorgd door ervaren (maatwerk) verre reisspecialisten die de reizen zelf hebben gemaakt.
www.verrereizen-event.be

Verre reizen event Den Haag

26 & 27 oktober 2019, Fokker Terminal
Wilt u een verre bijzondere reis, lekker luxe, prachtig en avontuurlijk, sportief en buiten de gebaande paden? Op het Verre Reizen Event zijn meer dan 180 verre bestemmingen aanwezig. Elke 30 minuten worden er presentaties verzorgd door ervaren reisspecialisten die de reizen zelf hebben gemaakt.
www.verrereizen-event.nl