Vakantiebeurzen

Bent u van plan om een reis naar Nieuw-Zeeland of Australië te maken en heeft u vragen of wilt in gesprek gaan met onze reisadviseurs? Kom dan naar een van onze presentatiedagen of bezoek een van onze stands op onderstaande beurzen.

Verre reizen event Antwerpen

12 & 13 oktober 2019, Waagnatie Expo & Events
De naam zegt het al, een event voor uw verre reis gehouden op een bijzondere locatie, de Waagnatie in Antwerpen. Meer dan 140 verre bestemmingen zijn aanwezig. Bezoek elke 30 minuten presentaties & films verzorgd door ervaren (maatwerk) verre reisspecialisten die de reizen zelf hebben gemaakt.
www.verrereizen-event.be

Verre reizen event Den Haag

26 & 27 oktober 2019, Fokker Terminal
Wilt u een verre bijzondere reis, lekker luxe, prachtig en avontuurlijk, sportief en buiten de gebaande paden? Op het Verre Reizen Event zijn meer dan 180 verre bestemmingen aanwezig. Elke 30 minuten worden er presentaties verzorgd door ervaren reisspecialisten die de reizen zelf hebben gemaakt.
www.verrereizen-event.nl

Maori event - New Horizons Baarn

15 t/m 17 november 2019, Bomencentrum Baarn
In het derde weekend van november organiseert ArtWise.com het unieke ‘New Horizons’ evenement, waarbij verschillende kunstvormen uit de Maori en First Nation culturen centraal staan. Naast een foto-expositie van Patricia Steur met prachtige beelden van Maori zal er ook een demonstratie houtsnijden worden gegeven, worden er Haka’s gepresenteerd en zal er een tattoo-artist aanwezig zijn. Daarnaast zal TravelEssence ook aanwezig zijn op zondag 17 november om presentaties te geven over een droomreis naar Nieuw-Zeeland, door de ogen van de locals.

Voor meer informatie over het event en ticketverkoop verwijzen we u door naar de website van Artwise.
www.artwise.com