Echt duurzaam reizen

Echt duurzaam reizen

Wij hebben een netwerk van meer dan 700 kleinschalige accommodaties, overwegend gerund door locals. We hebben ze allemaal zelf bezocht en geselecteerd. We letten daarbij op de persoonlijke gastvrijheid, de kwaliteit en natuurlijk de ligging, liefst midden in de natuur. En we letten vooral op de wijze waarop de eigenaren met die natuur omgaan. Bij het merendeel van onze partners in Australie staat duurzaamheid hoog op de lijst.

Eigenlijk is dat logisch. De typische TravelEssence reiziger komt overwegend om van de prachtige Australische natuur te genieten. Dus maken de accommodatiehouders zoveel mogelijk duurzame keuzes op het gebied van bijvoorbeeld bouwmaterialen, watervoorziening, energie. En: ze stellen alles in het werk om de natuur in hun omgeving in topvorm te houden.

Zo levert kleinschalig toerisme een positieve bijdrage aan de verduurzaming van Australië!Door verblijf op unieke locaties ver weg van de grote massa leert u om met heel andere ogen te kijken naar de omgeving waar u logeert. Om die reden bieden wij u culturele ervaringen van persoonlijke aard waarbij u intensiever kennis maakt met een bepaalde cultuur en die leert waarderen, anders dan wanneer het gaat om voorgekookte programma’s.