Waarom TravelEssence?

Waarom TravelEssence? | TravelEssence
Andrew Morten, Founder, TravelEssence

"Our local knowledge makes the difference"

Australië of Nieuw-Zeeland op hun mooist beleven

Bent u op zoek naar persoonlijk advies voor uw reis naar Australië of Nieuw-Zeeland? Zoekt u een reisorganisatie die u uit eigen ervaring kan adviseren? Wij komen zelf uit Australië of Nieuw-Zeeland of hebben er veelvuldig gereisd. Het voordeel hiervan?

  • Waar uw reis met TravelEssence u ook brengt, we zijn er zelf al geweest.
  • De accommodaties waar u verblijft en uw hosts hebben we persoonlijk bezocht en geselecteerd.
  • We kennen de wegen en reistijden. Routes plannen we zo, dat u nooit langer hoeft te reizen dan nodig.

Advies dat bij u past

Om u zo goed mogelijk te adviseren en een reis samen te stellen die het beste aansluit bij uw wensen, gaan we graag persoonlijk met u in gesprek. Dit kan bij ons op kantoor of bij u thuis. Waar en wanneer het u het beste uitkomt. Neem gerust contact op met een van onze reisadviseurs. Zij vertellen u graag meer.

Uw voordeel: onze lokale kennis

Onze ervaring is dat u pas echt geniet van de schoonheid Down Under, wanneer u kiest voor kleinschalige accommodaties, gerund door locals. Midden in de natuur en vooral: weg van de massa. Waarom? Omdat u in kleinschalige accommodaties contact heeft met de mensen die hun land het beste kennen. Die u alles kunnen vertellen over de omgeving en die u graag de weg wijzen: de locals.

Wanneer u met TravelEssence reist, dan heeft u in Australië en Nieuw-Zeeland keuze uit zo'n 2000 bijzondere B&B’s, charmante cottages, landelijke lodges en hippe hotelletjes. Allemaal uniek, met hun eigen charme. Speciaal voor u geselecteerd door onze reisspecialisten.

Direct contact met Down Under

Tijdens uw reis wordt u door onze lokale partners en leveranciers met open armen ontvangen. We kennen ze persoonlijk en onderhouden regelmatig contact, zonder gebruik te maken van tussenpersonen.

Zij zijn ook blij met ons, omdat wij ze voorzien van gasten die meestal meerdere dagen blijven en echt genieten van de accommodatie en de omliggende natuur waarderen.

Hoe weten wij dat? Omdat wij u, net als onze hosts en leveranciers, eerst persoonlijk willen leren kennen. Zodat we precies weten hoe we al uw unieke reis wensen in vervulling kunnen laten gaan.

Mede daarom waarderen onze klanten ons met een 9,3 op Feedbackcompany.