Nz swim with seals 1 solo adventure
Nz swim with seals 2 solo adventure
Nz swim with seals 3 solo adventure

Zwemmen met pelsrobben in Kaikoura

Kaikoura is een klein kustplaatsje, gelegen aan de oostkust van het Zuidereiland. Een plek met natuurschoon die nergens anders ter wereld te vinden is. Zowel op het land als in de zee is er volop natuur en wildlife te ontdekken.

Een speeltuin voor zeedieren

Beleef een unieke ervaring en zwem met Kekeno - Nieuw-Zeelandse pelsrobben. Snorkel in de ondiepe wateren van het schiereiland Kaikoura en ontmoet deze nieuwsgierige, vriendelijke en speelse dieren van dichtbij. Vergeet uw waterdichte camera niet en maak een groepsfoto met uw vrienden en de zeehonden!

Passie voor natuur

De pelsrobben, te herkennen aan hun puntige neus, hebben twee lagen bont. Hun vacht is donker grijsbruin aan de achterkant en wat lichter aan de voorkant. Het familiebedrijf waarmee u vaart, zwemt al sinds 1987 met de zeehonden. De gidsen hebben diepgewortelde passie voor de natuur en werken nauw samen met het Department of Conservation.

Meer actieve activiteiten

Nieuw-Zeeland met vrienden

Ontdek meer over reizen met vrienden

Kom een stap dichterbij uw droomreis

Er is meer mogelijk dan u denkt!

Neem contact met ons op voor de beste tips en adviezen, of bezoek een van onze gratis online presentaties. Maak kennis met onze reisspecialisten en stel al uw vragen.