1192 Abel Tasman Kayaks 1
1192 Abel Tasman Kayaks 1576020462 ATK walking in park org
1192 Abel Tasman Kayaks 1576020895 ATK Astrolabe sml

Kajak door de kristalheldere wateren van Abel Tasman National Park

Het Abel Tasman National Park is de droombestemming van iedere avonturier. Het is een waar paradijs met granieten en marmeren rotsformaties. Bent u klaar om de gouden stranden, rustige baaien en adembenemende eilanden van dit park per kajak te verkennen?

Klein, maar fijn!

Samen met een ervaren gids reizen u en uw partner naar het hart van Abel Tasman National Park. Dit gebeurt per watertaxi en is het begin van een droomachtige kajaktocht door het kleinste nationale park van Nieuw-Zeeland.

Speelse pelsrobben

Eenmaal in uw kajak peddelt u langs de kustlijn van het Tonga Island Marine Reserve. Houd onderweg een oogje in het zeil voor speelse dolfijnen en pinguïns. U krijgt ook de kans om te genieten van de capriolen van de pelsrobben in Bark Bay.

Ruil uw peddel in voor wandelschoenen

Uiteindelijk ruilt u uw peddel in voor wandelschoenen om de Atrolabe-eilanden te verkennen. Wandel langs heldere beekjes, door de inheemse bush en ontdek beschutte grotten. Geniet tijdens het wandelen van het tropische uitzicht op de baai.

Meer actieve activiteiten

Nieuw-Zeeland met vrienden

Ontdek meer over reizen met vrienden

Kom een stap dichterbij uw droomreis

Er is meer mogelijk dan u denkt!

Neem contact met ons op voor de beste tips en adviezen, of bezoek een van onze gratis online presentaties. Maak kennis met onze reisspecialisten en stel al uw vragen.